Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שהילדים שלה לא מחכים (או צריכים) את הירושה שלה והגיע הזמן שתתחיל להנות מהכסף שחסכה כל חייה

היא מחפשת להחליף טויוטה יאריס בת בערך 5, רכב שסה"כ שירת אותה נאמנה במהלך התקופה ומחפשת להשתדרג בתחומים הבאים:

- איכות חומרים ואיכות הרכבה (נניח האינטיריור של CX30 הוא לגמרי מספיק טוב)

- נוחות (גם מהמושבים עצמם וגם מהמתלים)

- ג'יפון

- מצלמות 360

- והכי חשוב - כמה שיותר בקרות בטיחות וברמה כמה שיותר גבוהה (לדוגמה המערכות במאזדה גבוליות)

היא מאוד אוהבת טויוטה והיתה שמחה להשאר עם המותג, אבל אני לא בטוח שיש להם משהו שעונה על כל הדרישות

האופציה השניה שחשבתי עליה היא CX30

אני "בעניינים" רק בדגמים שנמכרים בארה"ב, אז ייתכן מאוד שיש לא מעט אופציות טובות שאני לא מודע אליהן - ואשמח לרעיונות

תודה רבה

פורסם (נערך)

שאלה, אם היא יכולה לנסות למתוח את התקציב וללכת על לקסוס ux אפילו יותר טוב,

א. כבר מדובר ברכב יוקרה ולא פרימיום,

ב. לקסוס 0 תקלות ותישאר עם בית טויוטה אך לא בדיוק

ג. רכב חטווח ארוך יחסוך לה הרבה דלק.

ד. אחריות ארוכה מאוד שיש היום ללקסוס להציע.

ה. יש בלקסוס מעדכות בטיחות שאין באף מאזדה cx30

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

שאלה, אם היא יכולה לנסות למתוח את התקציב וללכת על לקסוס ux אפילו יותר טוב,

א. כבר מדובר ברכב יוקרה ולא פרימיום,

ב. לקסוס 0 תקלות ותישאר עם בית טויוטה אך לא בדיוק

ג. רכב חטווח ארוך יחסוך לה הרבה דלק.

ד. אחריות ארוכה מאוד שיש היום ללקסוס להציע.

ה. יש בלקסוס מעדכות בטיחות שאין באף מאזדה cx30

אני חושב שהבאדג' של לקסוס יפריע לה, ובנוסף הנסועה די קטנה (סביבות ה 10K בשנה) אז החסכון בדלק לא ישנה הרבה

בדקתי ואתר נראה שהם נותנים אחריות של 3 שנים כמו כולם, מה אני מפספס?

פורסם (נערך)

אם השאיפה להשאר עם טויוטה, יש את קורולה קרוס ( רכב היברידי),

אבל בכל מה שקשור לאיכות הפנים, מאזדה CX30 עדיפה, היא גם קצת יותר זולה מאשר טויוטה.

הגיע דגם חדש של קיה נירו ( שים לב, לא נירו פלוס!), שווה בדיקה, כי מדובר בשיפור לעומת הדגם היוצא. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם היא הייתה מרוצה מיאריס בת 5, אולי כדאי לבדוק יאריס קרוס. עונה על הדרישה לטויוטה, ג'יפון ומערכות בטיחות. לא בטוח לגבי הנוחות - זה אינדיבידואלי.

(אחרי שנהגתי שבועיים באופל קורסה שכורה גיליתי שהיאריס קרוס יותר נוחה לי).

לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

שמעתי ממכר שהיה שם והתעניין בדגם הRX, שהם נותנים אחריות ל5 שנים, ויש אפשרות הרחבה ל10 שנים.

אולי הכוונה להרחבת אחריות - שהיבואן מציע גם לרכבי טויוטה. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...