Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שאני מדומם מנוע הרדיו דיסק שלי (פאיוניר) לא שומר את ההגדרות של האקולייזר הפנימי שלו. כל פעם שאני מתניע אני צריך לכוון מחדש את אותם ההגדרות וזה מאוד מעצבן. פעם זה לא היה כך, אך עכשיו באוטו החדש זה התחיל עם הבעיה המרגיזה.

אשמח לשמוע הצעות לעזרה ממי שנתקל בבעיה זו בעבר וגם ממי שלא.

בתודה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

האם זה גם קורה לך שאתה מאבד את הכיוון של התחנות?

כי עם כן אז מי שהתקין את הרדיו לא חיבר את המתח לזיכרון של הרדיו.

אני זוכר שיש לחבר את הפלוס עם הפלוס של המכשיר ועוד איזה קבל...

מקווה שעזרתי ולא אמרתי דברים לא נכונים.

רז

פורסם

הרדיו מוזן מהרכב במתח חיובי כפול.

מתח חיובי ראשון, הינו מתח קבוע, שהוא החוט הצהוב בדר"כ אם אינני טועה

ומתח חיובי שני, הינו מתח סוויץ', שמטרתו ליידע את הרדיודיסק מתי הרכב מותנע.

ברגע שהפלוס הקבוע והפלוס סוויץ' מחוברים הפוך, הרדיו יעבוד בהתנעה.

אך כל פעם שתכבה את האוטו, הרדיו יאבד את זכרונו כי הופסקה לו הזנת המתח הקבועה.

בקיצור, להחליץ בין החוטים (אדום וצהוב לרוב..)

פורסם

אותה הבעיה אצלי ...

לא ממש הבנתי אילו חוטים להחליף עם אילו , אפשר הסבר יותא מפורט

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הרדיו דיסק דורש חשמל משני מקורות.

האחד קבוע והוא מיועד לזיכרון של המכשיר, (הגדרות. תחנות וכו) וצבע הכבל הזה בפיוניר הוא צהוב. את הצהוב יש לחבר למתח קבוע !!

ויש את הכבל האדום. הוא מיועד להגיד למכשיר מתי לדלוק ומתי לא. הכבל הזה נותן למכשיר את הזרם העיקרי כשהמכשיר דולק. והוא אמור להיות מחובר לסוויטש. (לחבר אותו לחשמל שיוצא מהסוויטש)

או עם אתה רוצה לשלוט בהדלקה ובכיבוי. ושהוא לא יהיה תלוי המפתח. (סוויטש) אז לחבר אותו גם למתח קבוע. כמו את הכבל הצהוב.

פורסם

קיצר תחבר את החוט האדום והצהוב שיוצאים מהמערכת לפלוס קבוע ברכב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הבעיה בוודאות היא החלפה ביון שני הכבלים...כלומר תנתק את הצהוב והאדום ותחבר אותם בהצלבה.

או שהפתרון השני והפשוט יותר הינו לקצר בין אדום וצהוב ולחברם ישר למתח הקבוע בלי להשתמש במתח הסוויץ'.

בהצלחה

:king:

פורסם

תודה חבר'ה אתם גדולים :beerchug:

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

• תוכן חדש...