Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב ועולות לי מספר שאלות:
1. האם רכב על שמי (גיל 20) יכול להוות חיסרון כלשהו? לצורך העניין ידוע לי שלא ניתן לקבל הבטחת הכנסה למי שיש רכב בבעלותו. איזה עוד חסרונות יכולים להיות?
2. האם הרכב יכול להיות על שמי, אבל העבר הביטוחי על שם אבא שלי?
3. האם האוטו יכול להיות על העבר הביטוחי של אבא שלי למרות שאנחנו לא גרים ביחד?
4. עוד שלושה חודשים נגמרת לי תקופת הנהג החדש, דבר שמוזיל משמעותית את מחיר הביטוח, האם אוכל לבטל את עסקת הביטוח בעוד שלושה חודשים ולעבור לביטוח אחר לנהג שאינו חדש, למרות שתקופת הביטוח היא לשנה?

פורסם

1. לא מכיר.

2-3. כן. תצטרך הצהרה שנהגת ברכב שלו ואת העבר הביטוחי שלו.

4. אין צורך לבטל. ניתן לעדכן את הפוליסה ויחזירו לך את ההפרש 

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 8 דקות, om2 כתב:

1. לא מכיר.

2-3. כן. תצטרך הצהרה שנהגת ברכב שלו ואת העבר הביטוחי שלו.

4. אין צורך לבטל. ניתן לעדכן את הפוליסה ויחזירו לך את ההפרש 

ואם נהגתי על הרכב של אמא עד עכשיו בביטוח רגיל ועל שלו היה לי ביטוח צעיר רק ל500 ק״מ?

פורסם (נערך)

רוצה לקנות רכב ועולות לי מספר שאלות:
1. האם רכב על שמי (גיל 20) יכול להוות חיסרון כלשהו? לצורך העניין ידוע לי שלא ניתן לקבל הבטחת הכנסה למי שיש רכב בבעלותו. איזה עוד חסרונות יכולים להיות?
2. האם הרכב יכול להיות על שמי, אבל העבר הביטוחי על שם אבא שלי?
3. האם האוטו יכול להיות על העבר הביטוחי של אבא שלי למרות שאנחנו לא גרים ביחד? יש לציין שעד עכשיו בוטחתי בביטוח של אמא.
4. עוד שלושה חודשים נגמרת לי תקופת הנהג החדש, דבר שמוזיל משמעותית את מחיר הביטוח, האם אוכל לבטל את עסקת הביטוח בעוד שלושה חודשים ולעבור לביטוח אחר לנהג שאינו חדש, למרות שתקופת הביטוח היא לשנה?

עריכה אחרונה על ידי שאלה לי אליכם
פורסם

לגבי בט״ל - ראה כאן.

לגבי עבר ביטוחי - בכל מקרה הפוליסה תהיה על שמך. תוכל להצהיר כי נהגת ברכב אחר, זה יכול להתקבל כעבר ביטוחי (נוהל של חברת הביטוח, לכל חברה הכללים שלה ותצטרך לבדוק בהתאם).

לגבח תקופת נהג חדש - שוב, עניין פנימי של חברת הביטוח, בלי קשר למשרד הרישוי. בפוליסות שאני מכיר מתיחסים לשנה אחת מקבלת הרישיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

לגבי בט״ל - ראה כאן.

לגבי עבר ביטוחי - בכל מקרה הפוליסה תהיה על שמך. תוכל להצהיר כי נהגת ברכב אחר, זה יכול להתקבל כעבר ביטוחי (נוהל של חברת הביטוח, לכל חברה הכללים שלה ותצטרך לבדוק בהתאם).

לגבח תקופת נהג חדש - שוב, עניין פנימי של חברת הביטוח, בלי קשר למשרד הרישוי. בפוליסות שאני מכיר מתיחסים לשנה אחת מקבלת הרישיון.

הפוליסה לא יכולה להיות על שם אבא שלי?

פורסם (נערך)

חברות הביטוח דורשות זיקה בין בעל הפוליסה לבעלות על הרכב. הפוליסה יכולה להיות משותפת לך ולאבא שלך, אבל את ההשפעה על המחיר תצטרך לבדוק מול  חברת/סוכנות הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...