Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן שפתאום עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לאישתי יש את הרכב הישן שלי, יונדאי i25 ובמהלך השנה המזגן שלה הפסיק לקרר. המליצו לה ב-2 מוסכים שונים להחליף מדחס, כולל במוסך הרשמי (גילון) שבו היא עשתה טיפול שנתי + טסט היום. בגלל שהעלות שהציעו במוסך הרשמי היתה גבוהה מאוד (4,000 ש"ח) החלטנו להחליף למדחס מקורי במקום אחר אשר הציע לעשות ב-2,300 ש"ח. אך עכשיו, אני רואה שהחזירו את הרכב והמזגן מקרר מצויין. יש מצב שהיה חסר גז או משהו כזה וסתם ניסו לדחוף לה מדחס? מנסה להבין איך זה פתאום עובד, והאם עליה לבטל את התור למוסך השני להחלפת מדחס. מישהו נתקל במשהו כזה?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Ironbound
פורסם
לפני 5 דקות, Ironbound כתב:

היי,

לאישתי יש את הרכב הישן שלי, יונדאי i25 ובמהלך השנה המזגן שלה הפסיק לקרר. המליצו לה ב-2 מוסכים שונים להחליף מדחס, כולל במוסך הרשמי (גילון) שבו היא עשתה טיפול שנתי + טסט היום. בגלל שהעלות שהציעו במוסך הרשמי היתה גבוהה מאוד (4,000 ש"ח) החלטנו להחליף למדחס מקורי במקום אחר אשר הציע לעשות ב-2,300 ש"ח. אך עכשיו, אני רואה שהחזירו את הרכב והמזגן מקרר מצויין. יש מצב שהיה חסר גז או משהו כזה וסתם ניסו לדחוף לה מדחס? -יש מצב מנסה להבין איך זה פתאום עובד-מילאו גז לצורך בדיקת המערכת מן הסתם היה חסר גז, והאם עליה לבטל את התור למוסך השני להחלפת מדחס-כן. מישהו נתקל במשהו כזה?-נתקלתי הרבה 

תודה!

תשובות מודגשות.

צריך תמיד לזכור שמוסך זה עסק שמטרתו למקסם רווחים והאינטרס שלו זה לא בדיוק האינטרס של הלקוח שזה לצמצם עלויות.

נכון שיש פה ושם צדיקים בסדום אך הם מעטים.

תמשיך לנסוע ככה ותראה כמה זמן יחזיק.

תעדכן.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...