Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ.
מזדה 2.
מה האמצעי מיגון הכי אפקטיבי?
אין לי בעיה לשים מנעול הגה/חובק הגה (לא הבנתי מה ההבדל ביניהם). אשמח להמלצה על פריט ספציפי.
יש גם מנעול גיר כמו פעם?
לשים סוויצ' סודי? מה לנתק ואיפה לשים?
להעתיק את השקע OBD למקום אחר באוטו?
לחבר לאוטו רוטווילר עם רצועה? (או להחנות בסלון - צריך מנוף הרמה).

פורסם

לא עברתי על כל השרשור אז אני לא יודע אם הציעו אני פשוט ארשום את זה כאן..

לאבא שלי כמעט גנבו לפני חודש ראב 4 דנדשה מתחת לבית.. מצלמות איתוראן מה אין על הרכב? באו עם משבש תדרים אין זכר לסרטונים מאותו היום ובאיתוראן בכלל לא קיבלו שום התראה ולא ידעו דבר...

במזל משהו השתבש להם ולא גנבו את הרכב אבל היו ממש על סף לקחת את הרכב...

בגדול מצאנו מקום שנקרא "סנדלי רכב" או משהו בסגנון, מייצרים מנעולים לדוושות ולהגה.. 

http://www.carsandals.com/

זה האתר שלהם.. שוב זה לא פתרון הרמטי כי כל מנעול אפשר לפרוץ.. אבל זה מאוד יקשה על הגנבים בפעם הבאה (בתקווה שלא תהיה...)

פורסם

מתג ניתוק סמוי לדעתי זה האמצעי הכי יעיל אם אתה ממש חייב בכל מחיר לשמור על ברכב שלך

קח בחשבון שסיכוי סביר

1. שהגנב יחזור

2. שתישאר עם רכב עם נזק שנדרש לתקן

לחבר זה הציל רכב שטח מזדקן ופופלארי במגזר כבר 3 פעמים

פורסם
לפני 15 שעות, hondacivic02es כתב:

לא עברתי על כל השרשור אז אני לא יודע אם הציעו אני פשוט ארשום את זה כאן..

לאבא שלי כמעט גנבו לפני חודש ראב 4 דנדשה מתחת לבית.. מצלמות איתוראן מה אין על הרכב? באו עם משבש תדרים אין זכר לסרטונים מאותו היום ובאיתוראן בכלל לא קיבלו שום התראה ולא ידעו דבר...

במזל משהו השתבש להם ולא גנבו את הרכב אבל היו ממש על סף לקחת את הרכב...

בגדול מצאנו מקום שנקרא "סנדלי רכב" או משהו בסגנון, מייצרים מנעולים לדוושות ולהגה.. 

http://www.carsandals.com/

זה האתר שלהם.. שוב זה לא פתרון הרמטי כי כל מנעול אפשר לפרוץ.. אבל זה מאוד יקשה על הגנבים בפעם הבאה (בתקווה שלא תהיה...)

מעדכן שאני (פותח ה שירשור)

רכשתי את החובק הגה הנ"ל לאחר הפריצה של הרכב שלי

עברו כ 4 חודשים מאז אז אין לי אינדקציה עדיין האם זה מה שמונע גניבה.

החובק עלה לי 1,000₪

קיבלתי 5 מפתחות

והההזמנה הייתה מהירה

אני כן חושב שזה ימנע גניבה כי הוא יחסית גדול ומגושם

הם יצטרכו או לנסר או לפרוץ ממש טוב את המנעול (אין ממש גישה)

נקווה שיעזור!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...