Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התשובות, קראתי הכל בתשומת לב.

אנסה להתייחס:

יש הארכת אחריות לסוללה 2028, זה פחות מדאיג אותי.

ברור שגם רכב חדש יותר שאקנה יספוג אצלי י"ע רצינית, העניין הוא שחשבתי שה-100000 הבאים (מ-200 ל-300) יעלו (מבחינת י' הערך) יותר מאשר ה-100 שבין 100 ל-200 כי 300 אק"מ זה כבר נשמע גרוטאה שלא שווה כלום.

אבל כשאני יורד למספרים אני מגיע למסקנה שלא שווה לבצע את ההחלפה: אם אשדרג ב-40000 כנראה שבעוד שנה וחצי אהיה באותו מצב כמו היום (רכב שקניתי ב-120000 ושווה כ-80000). ז.א. שכדי להצדיק את ההחלפה המחיר של הנוכחי בעוד שנה וחצי צריך לרדת ביותר מ-40000 ש"ח. כשאני רואה כמה דורשים היום על פריוס+ 2016 עם 280000, זה כנראה לא יקרה.

כמובן שקשה מאוד לצפות, אבל אם צריך לנסות לשער כנראה שזה החשבון. אם אני טועה אשמח לשמוע.

לגבי רכב חשמלי, כמעט ואין עם 7 מקומות, ואין לי כסף לחדש ממש. היחיד שיש זה מקסוס איוניק ולא מצאתי ביד 2. אבל מעבר לזה: טווח של 300 ק"מ לא מספיק לי ואני לא רוצה לחיות בדאגה מתמדת ותכנוני נתיבים בלתי פוסקים. הרכב שלי גומא 600 ק"מ על מיכל אחד ובנזין יש בכל מקום. ולא תמיד אני חונה בבית 8 שעות בלילה...

שוב תודה לכולם! מקווה שהדיון יעזור למתלבטים דומים.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...