Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 Active AS ו-Active Pack

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתבלט לגבי רכישת רכב חדש ומסתכל על פיג'ו 3008. אני רואה ביד 2 שיש 2 סוגי Active:
Active AS ו - Active Pack

לא מצאתי שום מידע על הActive AS רק על הActive Pack אבל ביד2 אני רואה הבדל מחירים רציני.

מישהו יודע ויכול להסביר לי מה ההבדל?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

אקטיב זה הדגם הבסיסי של הרכב (בלי חלון גג, כסא חשמלי, תאורת אווירה חישוקים שונים ועוד), עד 2019 מובילאיי. מ2019 נתווסף לו התראה קולית על סטיית נתיב ובלימה אוטונומית עד 85 קמ"ש ללא בקרת שיוט אדפטיבית.

אקטיב פאק זאת גרסה אמצעית שהתווספה במתיחת הפנים מ2021 היא זהה לאקטיב למעט מערכות בטיחות משודרגות - תיקון סטייה מנתיב ולא רק התראה ובלימה אוטונומית עד 140 קמ"ש. בחלקן הותנו גם בקרת שיוט אדפטיבית.

ב2022 ירדה האקטיב ונשאר רק אקטיב פאק ופרימיום.

לכן אם אתה מתעניין ברכב חדש יש רק אקטיב פאק.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...