Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מערכת כמה שיותר זולה לרכב, ולרגל זה שיכול להיות שאחד מהחברים נוסע לחול בזמן הקרוב הצצתי בחנות דיוטי פרי של סקאל וראיתי כמה דברים מעניינים שנראה לי שאני אלך עליהם במידה שתהיה לי אפשרות

הכוונה היא לקניית רדיו דיסק ורמקולים קדמיים בלבד, אבל ראיתי שיש שם מבצע של זוג רמקולים שני ב50 אחוז אז נראה לי שאני אנצל את זה ואקנה גם 6X9, שאלות עליהם יגיעו בהמשך

הרדיו דיסק הוא פיוניר 4700 עם RDS שלא נראה לי שאני אלך על משהו אחר כי בכסף הזה הוא שווה ביותר בחנויות פה הוא עולה 1000 ובדיוטי פרי 160 דולר

רמקולים קדמיים- כאמור מדובר על השקעה מינימלית- פיוניר 5.25 אינץ' רגילים, ההתלבטות שלי היא באיזה דגם כי יש שתיים- אחד זהוב ואחד כחול, איזה יותר איכותי? שתיהם אגב עולים 35 דולר

ולבסוף ה6X9, שבהם אין לי כוונה לעלות מעבר ל60 דולר פשוט בגלל שאין כסף וצריך לקחת בחשבון את ההתקנה, עכשיו יש שם פיוניר דגם TSA6900 שבמחיר המתאים, רק שלא מצאתי את הדגם הזה בזאפ.. איך הוא?

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1260&CategoryID=122&Page=2

עוד דגם שראיתי הוא של קנווד שעולה אותו דבר ובעל הספק טיפה יותר גבוה-

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=879&CategoryID=122&Page=2

איזה מהם יותר איכותי? ויש לי מין דאגה מפגרת שהמערכת תפעל יותר טוב כשכולה תהיה פיוניר ולא מעורבבת עם עוד רכיבים, אבל זה רק אני

:???:

יש אגב עוד קנווד שעולה 70 דולר, מעניין לדעת אם הוא ממש לא ברמה של ה2 האחרים שהוא לא רואה אותם, ובעצם אם הוא שווה את ההשקעה של ה10 דולר הנוספים-

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=571&CategoryID=122&Page=2

ואחרי כל זה, אני אודה לכם מאוד אם תכוונו אותי לאיזה כיוון ללכת, יש לציין שהמחירים שמצויינים פה הם המחירים שאני אוציא ככה שאין מה לומר לי תוסיף עוד 40 דולר ותיקח את X Y Z.. המערכת לא תהיה מוגברת וכל הרמקולים יהיו מחוברים לרדיו דיסק..

ויש עוד דבר חשוב- ההתקנה שאני בור מוחלט בה

:shock: ממש חסר מושג לחלוטין, איפה אפשר להתקין כאלה רכיבים ביחד? אני לא רוצה לרוץ ממקום למקום זה סתם יהיה לא נוח, יש מקום מומלץ ושעדיף שיהיה כמה שיותר קרוב לנתניה (אם בתוכה- יותר טוב), ומחיר כמה שיותר זול- כמה בערך יקחו על התקנת רדיו דיסק, רמקולים קדמיים, רמקולים 6X9 וחיתוך המדף לרמקולים?

שוב פעם, תודה רבה לעונים מקווה שתעזרו

306T

פורסם

דבר ראשון הייתי מציע לך לנסות להרכיב לבד זה יצא לך הכי זול את הרדיו דיסק תתקין אבל מישהו מורשה ב70-90 שקל ככה שלא תסתבך אני בטוח שאם יש מישהו מהפורום באיזור הוא יעזור לך כי אני טיפה רחוק ממך

טוב אז ככה העגולים תיקח את הקחולים כי הם 2 WAY הכוונה יש להם טויטר להוציא את התדרים הגבוהים אתה תשמע יותר טוב ולדעתי תשקיע עוד 10 דולר בשביל הקנווד השלישי כי הוא ממש לא ברמה שלהם אבל אתה יודע בכל זאת זה לא הבדל של שמיים וארץ אבל שווה את ההשקעה

ואין קשר לבין החברות אם כל המערכת תהיה פיונר זה לא אומר שישמעו יותר טוב כל חברה יש להם יתרונות וחסרונות ורכיבים שונים נגיד פיונר טובים ברדיו דיסקים ויכול להיות שקנווד יהיו יותר טובים ברמקולים אז זה לא ישנה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

סבבה, אם אפשר לקבל עוד דעות על ה6X9...

בקשר להתקנה מצאתי חבר של המשפחה שמתקין בכפר סבא כנראה שנלך להתקין אצלו אני מאמין שהוא יקח ממש גרושים אם בכלל על ההתקנה

וכמה אמורה לעלות התקנה של הרכיבים האלה? אני לא יכול להתקין לבד כי אין לי שום ידע בדברים האלה ואני אעדיף להשקיע עוד כמה שקלים כדי להיות עם ראש שקט

306T

פורסם

גם אני קונה עכשיו שני רמקולים עגולים כמו שהוא פירט למעלה ובאמת מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין הזהובים לכחולים?

הבנתי שהכחולים זאת סדרה יותר טובה?

ד"א Mikiii שניהם 2way

...

פורסם

תודה על העזרה בקשר לרמקולים, נלך על האירופאי.

בקשר להתקנה אני מקווה ללכת לבן אדם שאני מכיר ושיסדר לי מחיר טוב..

אני לא רוצה להתקין לבד גם לא לנסות כי אני לא בקיא בזה בגרוש

אבל סתם כדי לדעת במקרה שזה לא יסתדר ואני אצטרך ללכת להתקין- כמה עולה התקנה של הרכיבים האלה? תשובה של הרבה לא תעזור לי אני צריך לדעת סכום מוערך +- או אפילו יותר טוב ממישהו שהלך להתקין ויודע מה המחירים.. מי שלא רוצה לומר פה אפשר גם בפרטי

תודה לעונים, ואם אפשר רק לתת עוד דעה על ה6X9 במיוחד הפיוניר כי זה דגם שלא ראיתי בזאפ הוא נראה לי דגם ישן.. כולם חושבים שהקנווד היקר יותר עדיף?

306T

פורסם

אז מה אתם אומרים על הדגמים של ה6X9? אני חייב תשובה דחופה בזה, הפיוניר גם נראים חמודים אבל אין אותם בשום מקום, הם דגם ישן או מה? ואיך האיכות?

ולגבי הקנווד של ה70 דולר, ראיתי בזאפ תגובות שחסר להם באס ושהאיכות שלהם לא בשיא, אבל אני צריך עוד דעות שלכם כדי להיות בטוח על מה ללכת

306T

פורסם

אתה לא צריך דיעות חותכות שלנו בישביל לבחור עבורך איזה רמקול לקנות. שורה תחתונה -אתה קונה את המוצר =אתה תשתמש במוצר לאורך זמן=אתה תצתרך לאהוב את המוצר =>לכן אתה תצתרך ללכת לשמוע באוזנייך את המוצר כדי לראות את רמת שביעות רצונך מהמוצר

מה שאני בא לומר פה אל תיסתמך 100 אחוז על דיעות שלנו פה בישביל להחליט מה לקנות.

מהתשובות שאמרו לך פה פשוט צימצמו לך את המיבחר ל"עשיריה הפותחת.. " ומפה אתה כבר תצתרך ללכת לשמוע מה האוזן שלך מעדיפה יותר מהמיבחר המצומצם שעבר "סינון" ע"י חברי הפורום ואז לקנות.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז זה הקטע, שאת הרמקולים האלה אני לא אוכל לשמוע כי הם בדיוטי פרי ואני לא מאמין שיהיו שם רמקולים לדוגמא לראות איך הצליל, חוץ מזה שאני לא אהיה שם יקנו את זה לי

את הפיוניר אני לא רואה בשום חנות, שוב מישהו מכיר אותו או את האיכות שלו? אסף מה אתה אומר עזוב עכשיו אוזן שלי אני אשמע בשבועות הקרובים אני אלך לאיזה חנות לשמוע את ה5 ורבע אינץ הבעיה שלי זה ה6X9 על מה אתה היית הולך?

306T

פורסם

שמע אני לא חובב של פיוניר ב6*9 החדשים..לטעמי הצליל מתכתי מדיי ובוליום גבוהה הטויטרים חונקים וקורעים לי את האוזן. והבאס כבר לא מודגש יפה. שוב זו חוות דעתי .מה שכן אהבתי את לייטנינג אודיו 6*9צהובים 225 ואט נידמה לי ששמעתי . ממש כייף לשמוע -תענוג .יצא לי לשמוע גם Blaupunkt שאהבתי מאד. שוב זה עניין של טעם אחי ומן הסתם גם תקציב -אין אפס!

לגבי איך תוכל לשמוע דגמים שונים במידה ואתה לא מכיר חנויות אודיו באיזורך אשר מאפשרות זאת. אתה תמיד מוזמן למפגשים לשמוע סטים שונים ולהחליט[ראה מפגש מרכז]

לגבי הפיוניר מקדימה אז לי היו בעבר ה4" הכחולים .20 RMS , שמע לרמקול 4 " הם תיפקדו לא רע..ככה שאני מאמין שה5.25 לא יפול מה4" שהיה לי...

פורסם

אוקיי, ודעה על עדיפות של מישהו מהרמקולים שנתתי בהודעה הראשונה שלי? את ה5 ורבע אינץ' אני אקח את הפיוניר הכחולים זה כמעט בטוח כי גם ייצא לי לשמוע אותם קרוב לוודאי... רק האליפסות משגעות אותי אני לא מוצא את הפיוניר בשום מקום, אני מחפש שיהיה להם באס כי אין תכנון ואין תקציב לסאב שמצריך גם מגבר, בעזרת השם בעתיד הלא קרוב יהיה יותר כסף

בגלל שהקניה תהיה בדיוטי פרי (יש שם מבצע של רמקול שני בחצי מחיר אז אני אנצל את זה ואקנה כבר את כל העסק, חוסך לי איזה 450 שקל שזה המוןןןן בשבילי) אז לא ייצא לי לשמוע את אחד מהרמקולים שם, כמובן שאני יכול ללכת לחנות ולשמוע אני יודע איפה אבל זה לא עוזר לי כי אני צריך את הדגמים שאני רוצה לקנות ואני לא מאמין שיהיה אותם שם כי הם לא בדיוק נפוצים, יש פיוניר 260 או 240 וואט שהם מאוד נפוצים יש להם שם דגם דומה לרמקול שבדיוטי פרי רק שבדיוטי פרי הם שחורים והדגם הוא TSA6900 כשבחנויות הרמקולים נראים אחרת והשם דגם נראה כמו איזה שדרוג של הדגם הזה כמו גם TSA אבל 6900 ומשהו לא כמו הדגם הזה..

אז מה אתם אומרים? אני סומך מספיק עליכם ומעדיף להסתמך עליכם מאשר על ההמלצות שיש לאנשים בזאפ שלא נראים ברמה מקצועית שאפשר ללכת על המלצות לפיה..

חשוב לי באס שוב אני אזכיר וקראתי בכמה מקומות שלקנווד אין באס..

תודה לעונים

306T

פורסם

ה6*9 השחורים הם בדיוק כמו ה6*9 הכחולים רק שהשחורים הם אירופאים והכחולים הם אמריקאים, לי יש את הכחולים 240W כמובן ויש להם באס ממש טוב, אל תצפה לבאס של אב אבל בישביל 6*9 הבאס שלהם מעולה.

התקנה של רמקולים במידה ולא צריך לחתוך כלום ורק להרכיב עולה כ50 שקל, חיתוך של המדף האחורי ל9*6 עולה כ100 שקל.

בקשר ל5.25 הכחולים והזהובים אז אני הייתי מעדיף ללכת על האירופאים (זהובים) למראש שזה אותו רמקול אבל יש לי סתם מן הרגשה שהם אולי קצת יותר טובים מהכחולים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

עשה טובה סתכל על הרמקול מאחור תחפש MADE IN CHAINA ..הרוב זה ככה. עזוב אותך מארופאי צרפתי ערבי וכל השיט הזה ..רוב החברות מרכיבות את המוצרים בסין[לא שזה מצביע על איכות ירודה] רק לידע כללי..כיום זה לא פרמטר נכון להשוואה בין דגמים וכדומה..

• תוכן חדש...