Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשירים האלו לא מצמגנטים לי למתקן המגנט שהיה לי מצקופת האנדרואיד גם עם קייס שיש לו את הטבעת המגנטית עבור טעינה אלחוטית.

מחפש מתקן מגנטי שיתאים, רצוי עם טעינה אלחוטית, משהו טוב, עדיף לרכישה מקספ או אמזון, שידבק לחזית הדשבורד

יש לי קייס עם טבעת טעינה (זה מה שהבנתי שזה, לא ממש מבין בזה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הייתי עם מגן פלסטיק פשוט שמתחתיו שמתי מגנט וזה הספיק לי בשביל להשתמש במעמד מגנטי רגיל.

עכשיו אני עם מגן עם הטבעת שציינת (נקרא מאגסייפ), בשביל להצמיד ארנק מגנטי ואני כבר לא יכול להשתמש במעמד המגנטי הרגיל.

צריך לקנות מעמד מיוחד שתומך במאגסייפ, ויש כאלו שגם מטעינים בזמן שהטלפון מוצמד. מתכוון להזמין אחד, עוד לא ניסיתי.

חפש באמזון

magsafe car mount

או

magsafe car mount charger

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

‏ישן שאני לא מעוניין להציג מגנטיים ודברים אחרים רוצה מוצר מושלם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אביזר הכי טוב לאייפון זה פטיש 5 קילו.

אבל ברצינות, יש לי כמה שנים כזה ברכב, מתוצרת baseus, עריסה עם טעינה אלחוטית מהירה. מתאים לא רק לאייפון, עובד לי מעולה עם LG G7/G8.

₪ 106.71  50%OFF | Baseus Car Phone Holder 15W QI Wireless Charger for iPhone 14 13 12 11 Xiaomi Car Mount Infrared Fast Wireless Charging Charger
https://a.aliexpress.com/_EHoysBl

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התשובה היא שצריך מגנט מאגסייף וקייס שתומך מאגסייף.

אם יש כאלו אז זה מחזיק מעולה.

לי יש את הראש הזה לדוגמא על סטנד שמתחבר לדשבורד שלי במאזדה3:

metisinno MagSafe Compatible Car... https://www.amazon.com/dp/B09KNZPDBG?ref=ppx_pop_mob_ap_share

וזה מחזיק מדהים. יש לי משהו דומה בBrz.

דווקא הסידור מגנטים של אפל מאוד מוצלח מבחינת עוצמת אחיזה בלי שום צורך בשום אביזר נוסף.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבעיה עם כל מיני מחזיקים מגנטיים זה שצריך לשים את המדבקה המגעילה הזאת על הטלפון, וגם טעינה אלחוטית מפסיקה לעבוד.

אה, ואם אתה סוחב את הטלפון בתוך כיסוי ארנק, זה גם הורס את הפסים המגנטיים על הכרטיסים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

הבעיה עם כל מיני מחזיקים מגנטיים זה שצריך לשים את המדבקה המגעילה הזאת על הטלפון

לא נכון לאייפון מהדורות המדוברים.

המאגסייף המובנה זה לא מגנט רבע כח כמו qi - זה לגמרי מחזיק את הפלאפון מעולה אפילו עם קייס (שגם לו יש מאגסייף)

וזה לא עושה שום בעיה עם כרטיסי אשראי (אני משתמש בapple wallet כבר מעל שנתיים עם אפס בעיות עם הכרטיסים שם)

אנא , אם אין לך ניסיון או שאתה מכיר איך שמאגסייף עובד - זה לא עוזר לדיון ומטעה.

• רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם

וחדשות טובות לבעלי אנדרואיד כנראה - נראה שQi2 יעשה את אותו צעד כמו שUSB4 עושה בעקבות Thunderbolt 3 (שנחשו מי היה היצרן המוביל בלהביא את זה ללפטופים ? ...) - ויכלול בתוכו בעצם תמיכה בMagsafe.

מהמר שבעתיד הנראה לעין (שנה) כבר נראה מכשירי אנדרואיד וקייסים תואמי מאגסייף - ואז עידן המדבקות המדוברות ( @vadim6385 ) יעלמו.

מאגסייף - אפילו אם לוקחים משהו ללא הטענה שהוא רק מגנט כמו ששמתי - עובד מדהים. כולל נסיעה מהירה ברכבים קשיחים... 

https://www.macrumors.com/2023/01/03/qi2-wireless-charging-standard-gains-magsafe/

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...