Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות בתוקף רשיון נהיגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכל מקרה קבעתי תור למשרד הרישוי לעוד שבוע.

במקרה והדין הוא שרשיוני תלוי/מעוכב, יש מושג של רשיון זמני (כמו רשיון רכב)?

עריכה- אצלי זה 6 שנים+עיגול עד יום הולדת.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

לא, אבל קיימת אופציה לדחות את הקורס באישור משרד הרישוי, תוך שמירת צוקף הרישיון. מומלץ לא לנצל אותה אלא אם אין דרך אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, tza כתב:

כשהייתי בסיטואציה הזאת קיבלתי את המכתב שנה וחצי לפני תוקף הרשיון. ...כשכל תקופה אני מקבל מכתב אדום שאם לא אבצע את הקורס אני צפוי לסנקציות הקבועות בחוק

האם זה היה בתקופת הקורונה ?  או אולי בתקופה של החלפת חברות קבלן המבצעות את הקורס (גרם לחוסר במקומות בקורס) ?

למיטב הבנתי, אלו הסיטואציות היחידות בהן משרד הרישוי גילה מעט הבנה לסיטואציה ולא פעל כנגדך

פורסם

המכתב הראשון (הרגיל לא האדום) הגיע כחצי שנה לפני הקורונה. את הקורס ביצעתי כשנה אחרי כלומר עמוק בקורונה. אולי זה באמת הסיפור.

פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 23:52, tza כתב:

צפוי לסנקציות הקבועות בחוק שזה אי חידוש הרשיון. לא היה מילה על הרשיון יתולה/יעוכב

נכון להיום משרד הרישוי לא מתלה רשיון רק בגלל איחור בביצוע הקורס, אבל הוא רשאי לעשות זאת:

״(ה) חלפו שישה חודשים מיום שהודע לנהג לפי תקנה 550 על אמצעי התיקון או והנהג לא ביצעם, רשאית רשות הרישוי להתלות את רישיונו של הנהג בהודעה שתינתן ...״

פורסם (נערך)

הציטוט מדבר על "אמצעי תיקון" שזה מן הסתם למי שעבר עבירה שבגינה חויב באמצעי תיקון. אני ופות"ש מדברים על קורס ריענון שכל נהג חדש עושה 5 שנים אחרי קבלת הרשיון.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...