Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעבר 4 ידיים - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לשמוע מה דעתכם על רכב יד4 שנת 2014. מדובר על יונדאי איי25 פרימיום עם 109 אלף קמ. לפי דוח בלקר בלי תאונות ויש היסטוריית טיפולים. הוא טוען שקנה ממשפחה שהם היו 3 ידיים והוא עכשיו קיבל רכב מהעבודה ולכן מוכר. למרות זאת, לא מצליח למצוא תיעוד שאכן הרכב עבר 3 ידיים בתוך המשפחה.

קשה מאוד למצוא רכבים כאלו, הקמ שלו סביר מאוד ועל פניו נקי (כמובן אקח לבדיקה). מצד שני, עניין הידיים מטריד אותי כי גם אני ארצה מתישהו למכור ואז מי יקנה יד חמישית..

מה אתם מציעים?

פורסם

אותי, לא מעניין ידיים. 

אם יש לך בטחון שהרכב טופל,  המוכר אמין ובאופן כללי לשביעות רצונך, מה יש להתלבט?

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לא הייתי קונה רכב שעבר 4 ידיים 

אלא אם כן אני מתכוון להשתמש בו עד שימות 

בעת המכירה כל עוד הרכב לא בן 15-20 יהיה לך קשה למכור אותו בתור יד חמישית 

מה גם שהכל יכול להיות נקי מבחינת תאונות 

אבל יש לו בעיות חשמל או כל מיני דברים שלא יראו בבדיקה 

בקיצור המלצה שלי 

חפש/י עוד השוק מלא ברכבים ורק צריך לחכות לאחד הנכון 

בהצלחה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

4 ידיים ב-8 שנים זה לא חריג בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יד 4 אכן לא נשמע טוב, מצד שני אם הרכב שמור ויש במקרה הזה היסטורית טיפולים, דוח בלקר יצא טוב הייתי ממשיך לבדיקה מהסיבה שאין הרבה רכבים כאלו כמו שאת אומרת.

אבל אם תמכרי אותו בשנתיים הקרובות לדעתי הרבה אנשים ידלגו עליו בגלל היד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...