Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנס לאתר של קולומביה ובדוק לפי מספר הדגם. כל הנתונים לפניך. כך גם אצל המתחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני אחד שסובל מחום (גם בחורף הולך עם קצר)

קניתי מעיל יוניקלו מטרמינל איקס ב300 שקלים. הוא קל ואפשר לארוז אותו למימדים קומפקטיים ולהכניס לכל תיק ומתאים נגד רוחות וגשמים קלים.

עריכה: לא ראיתי שיש לו כבר יוניקלו :(

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני שעתיים, arik100 כתב:

אני יודע שיש מעילים של קולומביה באמזון.

יש חנויות פיזיות שלהם ברחבי ארצנו. לך ותבדוק.

ככה מצאתי את המעיל שאהבתי ולא יכלתי להרשות לעצמי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 שעות, arik100 כתב:

אני יודע שיש מעילים של קולומביה באמזון. הקטע שאני לא יודע להבדיל ביניהם מה יותר מחמם ומה פחות מחמם.

ההבדל היחיד זה בעיקר בשם מבחינתי.

אני מחפש את המעיל לבנאדם מבוגר, פחות פעילות גופנית יותר הליכה וקצת הסתובבות בחוץ.

כבר יש לו יוניקלו אבל אני חושב שזה לא מספיק.

בשקשים יש דירוג מעלות, מה יש במעילים? אין איזה טבלת השוואות של חימום ? מילוי?

תודה

אם זה הכיוון שלך, ואתה מוכן להשקיע את הכסף, אני ממליץ על מעיל Columbia bugaboo fleece
כזה לדוגמא

https://www.amazon.com/Columbia-Bugaboo-Fleece-Interchangeable-Jacket/dp/B0814C4GBW?th=1

זה בגדול מעיל סקי, עם ביטנת פליז פריקה, כך שאם חם לך מידי ניתן לפרק אותה ולהשאר רק עם קליפה חסינת גשם, שגם היא מחממת כשלעצמה.

אם לא קר במיוחד ולא רטוב אפשר ללכת רק עם שיכבת הפליז. אם קר מאוד וגשום, שים הכל עליך ותהיה מבסוט.

קניתי זוג מעילים כאלו לי ולאישתי (עם מכנסיים תואמות, לא חובה) לפני 4 או 5 שנים.

עשיתי איתו טיול סנובורד בסוצ'י (עם יותר מידי נפילות) ויומיים מתוך ה5 גלשנו בזמן ששלג ירד עלינו בכמויות.. עשינו טרקים בגיאורגיה ובמונטנגרו תחת גשם, ועוד כמה טיולי חורף בחו"ל. אישתי לובשת אותו המון בחורף גם בארץ. כל הביגוד כמו חדש. לא רואים שום סימני בלאי.

לא מדובר במעיל זול. כשאני קניתי היה מדובר בסביבות 600-800 ש"ח (תלוי במידה, לאישתי קניתי מידת ילדים שהוזילה משמעותית). היום בטח מדובר ביותר.
הייתי בודק amazon, אבל גם באתרי ציוד סקי דוגמת https://www.tradeinn.com/snowinn/en

• אהבתי 1
  • מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם

תודה אני לא חושב שאני מחפש מעיל סקי

גם התקציב גבוה מדי

פשוט מעיל מחמם טוב זול יחסית, מהאלה המנופחים שאפשר לשם מתחת חולצה דקה זה לגמרי אחלה

פורסם
בתאריך 28.12.2022 בשעה 14:03, ברווז כתב:

יש חנויות פיזיות שלהם ברחבי ארצנו. לך ותבדוק.

ככה מצאתי את המעיל שאהבתי ולא יכלתי להרשות לעצמי...

מדי פעם, כשאני יוצא ממרחב חיפה, אני עובר באאוטלטים שלהם בזרזיר או ק"ש. המבחר אולי יותר מצומצם, אבל המחירים ריאליים. וכמובן תמיד לבדוק באמאזון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי בזרזיר מזמן, אבל בעבר הם עדיין היו יקרים משמעותית מהמחירים אונליין/ארה״ב.

מחירים טובים נתקלתי בזמנו דרך ״חבר״, אבל לא היה מדובר ברמה הגבוהה של בגדים של קולומביה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת היא שבשנים האחרונות קניתי בגדי קולומביה או במבצעים (פליסים ב-100 ש"ג בגרנד בחיפה) או בחו"ל. הביקור האחרון באאוטלט היה בק"ש ולא היה שם משהו שגרם לי לרצות אותו. מצד שני, גם באתי דרך אגב, בלי תוכניות קניה.

המבחן משתנה כל הזמן, אז אם יש עניין צריך לעקוב.

והרעיון שהועלה כאן לפני כמה ימים - דקאתלון - מצויין. אם מוצאים שם מה שמחפשים ה-VFM הוא כנראה הטוב ביותר. ועוד יתרון - לפחות בקרית אתא עובדים בשבת.

פורסם

הבגדים בסדרה הנמוכה של קולומביה לא עדיפה על דקטלון.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Amazon.com: Pooluly Men's Ski Jacket Warm Winter Waterproof Windbreaker Hooded Raincoat Snowboarding Jackets : Clothing, Shoes & Jewelry

יופי של ביקורות מ 5000 איש ויותר, ב 45$

ותוסיף מוצר ותעבור את ה 50$ ויש לך משלוח חינם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 9 דקות, arik100 כתב:

זה מעילי סקי.

אני מחפש יותר מעיל רגיל 

מה ההבדל בין מעיל "סקי" למעיל "רגיל" בתפיסה שלך?

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...