Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר איתנו בכסף לא "בקצת איכות"...

כשאתה אומר "נגד גשם" אתה מתכוון ללכת בגשם סוחף ולא להרטב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה טמפרטורות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נמצא באילת אשמח להמלצה איפה לקנות מעיל/סופטשל איכותי באזור ה300 שקל.

ביקרתי כבר בחנויות אבל המחירים לטעמי גבוהים, גם אחרי הורדה של המעמ מהמחיר, אולי תגלו לי משהו שאני לא יודע.. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בזמנו קניתי סופטשל לרכיבה על אופניים (צמוד עם כיס מאחור) של דקטלון. הוא היה זול (סביבות 200, אם אני זוכר נכון). עמיד בגשם בינוני, אבל לא לאורך זמן. מאוד מחמם (בשבילי). הפתיע לטובה בשביל פתרון זול לחצי שעה רכיבה מכאן לשם. בחורף התל אביבי לבשתי טי שירט מתחתיו. מבחינה עיצובית הוא שחור ומאוד פשוט. ליומיום אני מעדיף מעיל שיש לו גם פתחי איוורור.

אז, כמו תמיד, אני ממליץ לבדוק את דקטלון.

פורסם

יש לי מעיל גשם מדקטלון. עלה 180 שח.

יש לו פתחי אירוור מאוד אלגנטיים יחסית בבית השחי. 

הוא לא עם ריפוד אבל אם לא ממש קר זה מספיק.

רק שימו לב שחלק מהמחירים של דקטלון עלו ב10/20/30% מתחילת הקורונה ועוד לפני סבב ההתייקרות האחרון.

פורסם

אופציה נוספת - קולומביה וחבריו מאמאזון. לפני מספר שנים קניתי לאשתי  מעיל ומגפיים (מיועדים לקור של פינלנד בדצמבר) בשליש המחיר שנדרש בארץ. המעיל החם שלי הוא קולומביה שנרכש באירופה (לא זוכר איפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, KipodYam כתב:

יש לי מעיל גשם מדקטלון. עלה 180 שח.

יש לו פתחי אירוור מאוד אלגנטיים יחסית בבית השחי. 

הוא לא עם ריפוד אבל אם לא ממש קר זה מספיק.

רק שימו לב שחלק מהמחירים של דקטלון עלו ב10/20/30% מתחילת הקורונה ועוד לפני סבב ההתייקרות האחרון.

יש לי משהו כזה גם. זה מעיל רוח/גשם אטום, שאני תמיד מחזיק באוטו (לא סובל מטריות). 

לא הייתי מגדיר שומדבר בו "אלגנטי" אבל הפתחי איוורור זה חובה במעיל לא נושם, והוא עושה מה שהוא אמור, להשאיר אותי יבש.

דרך אגב, השליח שלנו משתמש באותו מעיל בחורף, ואם הוא טוב מספיק לשליח על קטנוע...

פורסם

קניתי עכשיו במדריד מעיל של יוניקלו ב60 יורו.

קליל מאוד, כמעט חסר משקל ומחמם יופי לחורף הישראלי.

בונוס: הוא כולל נרתיק שהמעיל מתקפל ומתגלגל לתוכו ואז הוא לא תופס כמעט מקום. נוח בשביל אכסון או לשים בתיק או מזוודה.

אם יש מישהו שמטייל עכשיו באירופה, שווה לבקש.

https://www.uniqlo.com/us/en/products/E452738-000/00?colorDisplayCode=09&sizeDisplayCode=003

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי מעיל softshell של columbia, קניתי אותו פעם באאוטלט שלהם במול זכרון.

לא היה זול (איזה 600 שקל), אבל מחזיק כבר איזה 6 שנים אצלי, מאוד נוח ועמיד בגשם וברוח.

לא יותר מדי חם בפני עצמו, אבל אני טיפוס של שכבות, ככה שאם אני לובש אותו פלוס גופיה וסווטשרט מתחת מרגיש לי סבבה גם בטמפרטורות חד ספרתיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שנה גם אני חיפשתי מעיל חדש.

בסוף קניתי משהו אידיוטי וזול, שאני לא ממליץ עליו. מחמם, כן, אבל מצאתי בו קרע קטן אתמול- למרות שאני יחסית ממעט להשתמש בו.

בדיוק כמו שהזהירו אותי פה. בינתיים עובד היטב, ואני לא ממש צריך משהו מעבר לזה האמת, אז SO FAR SO GOOD בתאכל'ס- אבל בפעם הבאה אלך על משהו אחר, יותר איכותי. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

נמצא באילת אשמח להמלצה איפה לקנות מעיל/סופטשל איכותי באזור ה300 שקל.

ביקרתי כבר בחנויות אבל המחירים לטעמי גבוהים, גם אחרי הורדה של המעמ מהמחיר, אולי תגלו לי משהו שאני לא יודע.. 

מניסיון שלי מביקורים באילת לפני חצי ומאז שפתחו את בתי מלון אחרי קורונה, אין טעם לקנות בגדים ונעליים באילת.

במרכז תמצא את אותם מחירים, אם לא יותר טובים, בגלל התחרות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע שיש מעילים של קולומביה באמזון. הקטע שאני לא יודע להבדיל ביניהם מה יותר מחמם ומה פחות מחמם.

ההבדל היחיד זה בעיקר בשם מבחינתי.

אני מחפש את המעיל לבנאדם מבוגר, פחות פעילות גופנית יותר הליכה וקצת הסתובבות בחוץ.

כבר יש לו יוניקלו אבל אני חושב שזה לא מספיק.

בשקשים יש דירוג מעלות, מה יש במעילים? אין איזה טבלת השוואות של חימום ? מילוי?

תודה

• תוכן חדש...