Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא בטוח אם הציעו או לא (דיברו על סוויטצר אך לא בטוח אם דיברו על זה)

נראה לי פתרון פשוט יחסית

https://ksp.co.il/mob/item/66976

כמובן יש כזה אנלוגי עם שנתות / זיזים כמח שעון שבת. פחות נוח לדעתי

עריכה אחרונה על ידי swiv
פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

תודה לכולם. 

אין לי רכיבי בית חכם- מה שאומר שכל הרכיבים שמתחברים לאלקסה ושות' לא רלוונטיים. 

השקע נמצא מחוץ לחדר הרחצה, התנור הוא סטנדרטי (הפעלה עם משיכת חוט). כך שחיישן תנועה על השקע לא ממש יעזור.

תנור אמבטיה אינפרא מבית NOVO דגם NOV1500

כשחושבים על זה, כזה עם אפליקציה יכול לעבוד בתכלס. הוא יכול לעבוד במצב ALWAYS OFF ולהתחיל לעבוד רק בפקודה מהסלולר הכוללת זמן?

יכול לפתור את הבעייה אם כן. אדבר עם האישה ונראה מה היא תצעק עליי...😆

מה שהצעתי זה מה שאתה צריך ב-100%, אתה מדליק ומכבה רגיל מכפתור טאצ׳ שמחליף את המפסק הקיים, והאפליקציה דואגת לכבות אחרי זמן שהגדרת פעם אחת מראש (ברזולוציה של דקה).

כמובן שאם רוצים אפשר לכבות ולהדליק ולראות סטטוס באפליקציה. פשוט זול ועובד מצויין.

אי אפשר להדליק לזמן שונה כל פעם כמו סוויצ׳ר (שזה בקפיצות של רבע שעה אז פחות רלוונטי לתנור מקלחת).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

כשחושבים על זה, כזה עם אפליקציה יכול לעבוד בתכלס. הוא יכול לעבוד במצב ALWAYS OFF ולהתחיל לעבוד רק בפקודה מהסלולר הכוללת זמן?

יכול לפתור את הבעייה אם כן. אדבר עם האישה ונראה מה היא תצעק עליי...😆

מה שנתתי לך בהודעה הראשונה שלי. תעזור לנו לעזור לך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...