Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מברר עבור ידידה

עברה תאונה לפני כשבועיים, מסחרית נכנסה בה מאחור כשהיא עצרה במעבר חציה

שמאי (מטעמה!) העריך את הנזק ביותר מ50% מהמחירון, וסייע במציאת סוחר שיקנה את הרכב ואז הביטוח (צד ג) אמור להשלים את היתרה

החשש שלי הוא שהסוחר ירכוש במחיר מסויים, ובתביעה של הביטוח הם יתנערו או ינסו להפחית את גובה הפיצוי

אני ביקשתי שקודם כל הביטוח יעביר את חלקו ורק אז הסוחר יקח את הרכב וישלם את כל ההפרש, אבל השמאי טוען שזה לא עובד ככה כי רק לאחר המכירה לסוחר ניתן לתבוע את הביטוח ולהשתמש במחיר הזול שהסוחר שילם כראיה לשווי הרכב

איך מתנהלים עם זה נכון?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לשווי הרכב יש ראיה אחת - מחירון מוסכם, כלומר מחירון לוי יצחק, משוקלל.

אני מניח שבעלת הרכב מבוטחת, אז הטוב ביותר הוא לפנות לסוכן או חברת הביטוח ולתת להם לטפל בבעיה. שחברת הביטוח של הפוגע תפצה אותה לפי שווי הרכב, תקבל את הבעלות עליו ותעשה בו כרצונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא לא תובעת את הביטוח שלה בשלב זה, והמחוייבות שלהם לעזור בתביעה כנגד צד ג מוגבלת מאוד

אני שואל ממי שמכיר את הפרקטיקה במכירה לסוחר ותביעת צד ג

תודה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תן לשמאי לסגור עם הסוחר גם מחיר.

ושהיתרה תשולם על ידי חברת הביטוח 

אצלי זה הצליח מצויין.

אאל"ט הסוחר נתן לי 8% על השרידים (עלק שרידים, המכונית עוד נסעה שבוע אחרי התאונה. מכה שטחית בלבד)

.

פורסם

בדיוק זה העניין

השמאי סגר עם הסוחר מחיר

העניין הוא שזה נראה לי נמוך מדי, ולכן הביטוח יכול לטעון שיכלה למכור את זה ביקר יותר ולא להשלים את מלוא הסכום עד למחירון

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אם השמאי קבע טוטאל לוס זה כמונקביעה של בית המשפט.

לא מזמן היה כאן שרשור עם סיפור דומה מאוד, חפש אותו.

@avargel עריכה: חסכתי לך

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עזוב, ספריאל

זה לא אותו מקרה ואתה מתעקש לענות גם בדברים שאתה לא מבין בהם

מעריך את הנכונות שלך לעזור אבל לפעמים מידע "ליד" ולא מדוייק רק מעמיס

עריכה אחרונה על ידי avargel
טעות הקלדה
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פות"ש, אם היא זורמת עם השמאי ומכירה אותו, יכולה לסמוך עליו. היא צריכה לקבל בסה"כ מחירון משוקלל לפי מה שהשמאי רשם בשמאות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...