Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ה-Voyah Free  הוא SUV מגודל וחשמלי שמגיע לכאן באדיבות מטרו מוטור.

Dongfeng Voyah Free RearDongfeng Voyah Free front

Voyah i gang i Norge - Norsk elbilforening

נתונים:

גודל סוללה: 100kWh

טווח ריאלי: 500 ק"מ

הספק: 483 כ"ס

0-100: 4.4s

אורך: 490.5 ס"מ

רוחב: 195 ס"מ

גובה: 164.5 ס"מ

בסיס גלגלים: 296 ס"מ

תא מטען: 560 ליטר

תא מטען קדמי: 72 ליטר 

למרות המידות הנדיבות הרכב עם 5 מושבים בלבד.

מחיר: 400000 ש"ח

אין לרכב תקן אירופי, ולכן מוגבל ל-400 כלים בשנה. (ואם תשאלו אותית אם ימכור 40 יהיה מבסוט...). אין כמובן מבחני ריסוק אירופיים. 

2 מכוניות ראשונות עלו על הכביש בשבוע שחלף.

הגירסה המגיעה לארץ היא הבכירה עם הנעה כפולה.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • מעניין 2
פורסם

כשהייתי בסין כל רכב שראיתי על הכביש היה מיצרן אחר (הגזמה כן.. אבל המגוון עצום) זה נראה שגם פה יהיה ככה בסוף

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם הונגצי הצליחה למכור, אני לא מופתע, בסך הכול הסלון ניראה מאוד מרשים וכך גם העיצוב לפחות בתמונות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מניח שהלאX5 הזה נועד להתחרות בX5, רק שלא לקחו בחשבון שמי שיבוא לגבות פרוטקשן עם אוטו סיני, יצחקו עליו.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

תור הזהב הסיני הזה מזכיר לי נשכחות.

לפני שנולדתי ולפני שהייתי אפילו בתכנון.

בין שתי מלחמות העולם בשנות ה 20' של המאה ה 20 , היו מאות אם לא אלפי ייצרנים של אוטומובילים.

לא רק בסביבות דטרוייט-מישיגן USA , שם פרחה התעשיה האמריקאית, אלא בכל העולם התעשייתי.

למעשה מלחמות בכלל ומלחמות עולם במיוחד דיכאו את היוזמה החופשית האזרחית, ותרמו לחיסולם של ייצרנים רבים.

אם נחזור לרכב החשמלי של ימיינו,

משהו יגרום לאיחוד ייצרנים, כי השפע הזה מתחיל להיות מוגזם.

מה זה בדיוק המשהו הזה, קשה לדעת, אולי משבר כלכלי או סתם ירידה בדרישה. 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

סתם שאלה, כול הרכבים הסיניים המוזרים האלה, מגיעים עם התחייבות לטרייד אין במחיר כלשהו?

זה חתיכת אומץ לקנות רכב NO NAME(מחוץ לסין) ב-400 אלף שימכור עשרות בודדות בשנה. 

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

אם הונגצי הצליחה למכור, אני לא מופתע, בסך הכול הסלון ניראה מאוד מרשים וכך גם העיצוב לפחות בתמונות.

להונגצ'י יש עיצוב סטייל רולס רויס לוויה אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

ההבדל הוא שסמלת יודעים למכור פרימיום, קרסו מוטורס לא. 

פורסם

מה הם עשו בשביל למכור את הוצנג שקרסו לא יעשו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הונגצ'י מגיע עם מראה מכובד סטייל רולס רויס בניגוד לצורה הגנרית סטייל סקודה של ה Voyah Free  .

למרות זאת סביר להניח שהם יצליחו למכור את כל מה שהם יביאו, גם צריך לקחת דברים בפרופורציות, על פי נתוני משרד הרישוי הונגצ'י העלו רק 89 רכבים על הכביש, זה לא עומד להיות קשה במיוחד גם ל Voyah Free  להעלות כמות כזאת של רכבים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

שזה יהיה מאוד מאוד מרשים.

• תוכן חדש...