Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני גר בהרצליה וברשותי פיזו 5008 שנת 2018, שקניתי לפני כשנה.

איפה אתם מציעים לעשות טיפול תקופתי? מצד אחד אני מעוניין שהמוסכניק יבין ברכב ומצד שני שלא יקרעו אותי במחיר.

תודה

פורסם

יש גם את אורן שירותי רכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מטפל ברכב שלי לבד וגם מאוד מרוצה 😀.

ואם ברצינות ,תקנה חלקי חילוף איכותיים/מקוריים ואז אין שום בעיה לגשת לכל מוסך שיהיה מוכן לקבל אותך ,כדי לבצע טיפול שיגרתי לא נדרש ידע מיוחד וכל מוסך ידע לטפל ברכב שלך.

• אהבתי 1
פורסם

מצטרף להמלצה על גבע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגלל שבפיז'ו לא נדיר מצב שיש צורך במימוש אחריות רצון טוב בשנה הרבעית וחמישית ואת האחריות הזו נותנים רק למי שיש לו רצף טיפולים במוסכים מורשים (על ידי היבואן), אני ממליץ עד 5 שנים לטפל במורשה יבואן. אחרי זה אפשר לעבור למוסך מומחה.

• אהבתי 1

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למרות אהבתי הרבה לגבע, ותעיד על כך העובדה שאני נוסע אליו 4 פעמים בשנה ממרחק של מעל שעה נסיעה לכל צד (2 סיטרואן וכל אחת עוברת טיפול חצי שנתי)

במצבך הייתי ממשיך עוד שנה שנתיים במורדה היבואן, רק בשביל להשאיר את האופציה של "אחריות רצון טוב" פתוחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...