Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

דווקא לגבי sX4 יש חברי פורום שדיווחו על בעיות ,ויש כתבות ברשת.

לדעתי אנחנו מתכוונים לרכבים שונים. רשמתי SX4 בתצורה הישנה ולא לקרוסאובר בתצורה החדשה 

פורסם

בדגם שאתה מתכוון לא היה גיר רציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקרוסאובר הבעיות היו בשנתונים 2014- 2016 בגיר הרציף.

אפשר בתקציב הזה לקנות שנתון 2017,אלא אם השוק השתגע סופית.

למשפחה עם ילדים לא הייתי חושב על רכב מיני ובטח ובטח לא בלנו שלא קיבלה ציון בטיחות מרשים.

לדודתי היה 2013 מעולה עם גיר פלנטרי,הועבר לבן שלה שממשיך לברך אותי יום יום על העצה שאמו  קיבלה-לנסות לקנות פעם בחיים רכב יפני ופיג'ו /רנו רחמנא לצלן- הרכב היה סופר אמין וחוץ ממצבר וצמיגים לא ראה מוסך (למעט טיפול פעם בשנה)..

אממה- היא חזרה לסורה ורכשה לפני 3 שנים קאפצור ארורה -שלא נדע מצרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...