Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בכרשותי מיצובישי לנסר שנת 2005 עם 260 K על השעון - שאלה אני שומע לאחרונה בהתנעות חריקות מאזור האלטרנטור לכן פתחתי מכסה מנוע לראות מהיכן בדיוק ואני מזהה ממש חוט כזה פרום שיוצא מהרצועה עצמה, למיטב הבנתי כדאי להחליף את הרצועה ולכן נסעתי לאבי חלפים ורכשתי שתי רצועות אלטרנטור לפי מה שהבנתי אחת הולכת למזגן/הגה כוח והשנייה מתיישבת על הפולי אלטרנטור העניין הוא שמעולם לא החלפתי את הרצועות השאלה היא האם יש מדריך בנושא ואם במוסך אז יש הערכה כמה יעלה לי להחליף רק את הרצועות בהנחה שיש לי אותם כלומר כמה עלולה לעלות העבודה?

• תוכן חדש...