Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. המראה השמאלית התקלקלה. בלי לחשוב פעמיים הלכתי לחנות חלפים וקניתי מראה חליפית. משוקת על ידי גל אור.

המראה החליפית עלתה 315 שקלים. אבל המראה לא מתכוננת.  והאיכות ירודה.

התקשרתי למוסך שאני מטפל. מתברר שמראה מקורית עולה 475 שקל בולל מע"מ. הרכבה נתנו ללא עלות כשרות.

אז אם לכם מתקלקלת מראה. או כל חלק אחר. בררו כמה עולה מקורי. ואחרי זה חשבו על חליפי.

אני כבר שילמתי את שכר הלימוד.

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

עדיף לחפש מראה מקורית משומשת מפירוק, למכוניות  פשוטות נפוצות המחיר כ 200 -250 שקל.

רוב החלקים התחליפיים שיש בארץ ברמה נמוכה מאוד ולא שווים את המחיר, אפילו שהוא זול. 

פורסם
לפני 12 שעות, Buki כתב:

עדיף לחפש מראה מקורית משומשת מפירוק, למכוניות  פשוטות נפוצות המחיר כ 200 -250 שקל.

רוב החלקים התחליפיים שיש בארץ ברמה נמוכה מאוד ולא שווים את המחיר, אפילו שהוא זול. 

הבעיה שאתה לא יודע מה מצבה וכמה תחזיק. זאת החזיקה 10 שנים. מראה מכנית. אולי חשמלית יותר כדאי.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מנסיוני במרוצת השנים, אין כמו מקורי - החל ממראות ועד חלקי פנים של פלסטיק.

לצערי, רוב האנשים מתעקשים להיות ישראלים והולכים על הזול ומשלמים ביוקר בהמשך. מהפכת נגישות החלפים התחליפיים

באליאקספרס ודומיו לא תורמת לעניין.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 12 שעות, Jack457 כתב:

למה? תחזיר להם אותה. יש לך 14 יום.

זה קצת בעיה. המראה הגיע בשני חלקים. החלק האחורי מופרד בשביל צביעה. וחיברתי תחלקים.

תודה🙂

פורסם

גם אני נתקלתי בזה כבר. 

הבעיה היא שאין חוקיות, אז באמת צריך לבדוק היטב כל פעם.

לפעמים, חתיכת פלסטיק PE בגודל של קופסת סיגריות (ספציפית תריס כיסוי פנסי ערפל של קרוז) עולה בארץ 500 אחוז יותר מבחו"ל.

ובפעם אחרת, חיישן חמצן קדמי (ספציפית של מאזדה) חליפי OEM מאיביי עלה בערך אותו הדבר  כמו חלק מקורי כולל הרכבה במוסך מורשה, אחרי שההוא מאיביי פשוט לא תפקד.

פירוק מבחינתי לא אופציה ב-99 אחוז מהמקרים (חוץ מכמה פירוקיות שאני מכיר את הבעלים אישית).

גם בגלל אי מתן  יד לגניבות רכב, גם בגלל איכות לא ידועה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...