Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר דוח סליקה, רשיון רכב הייתי מבקש לראות מעודכן,כמובן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוויפט זה רכב כל כך סחיר , כשאבא שלי חיפש כזה לעצמו בטרייד של היבואן אמרו לו שזה רכב שקשה למצוא בלוחות מפרטי וגם להם נדיר שמגיעים כי הם נמכרים מעל המחירון כבר מיד פרטית . 

אולי אני חשדן מדי אבל אם רכב כזה הגיע לסוחר ומפורסם במחירון מינוס כשהשוק רותח זה היה מדליק אצלי כל נורה אפשרית .  לשיקולך 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, B3A כתב:

http://www.gcars.net/gr/bigpicture3.asp?code=3592&cat=1

הוא מצרף את כל הטפסים הנדרשים אבל האם אפשר להסתמך על זה לדעתכם?

לי אישית טרם יצא לעבוד מולו בחיפוש רכב, אבל צריך להעריך קודם כל את המאמץ לשקיפות שהוא עושה על כל רכב.

אכן חסר פה דו"ח סליקה - חובה לקבל ממנו או להוציא בעצמך (בתנאי שיספק רישיון עדכני עם הח.פ. שלו).

אכן קצת מוזר לי שהרכב אצלו כמעט 3 חודשים ולא נמכר, כמובן שניתן "להאשים" את הגיר הידני, אבל

כפי שכתב לך כבר @yulianx - אם ההיסטוריה נקיה קח לבדיקה (עדיף למוסך טוב שמכיר סוזוקי...) ותתרכז בעובדות. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 4 שעות, nepet כתב:

סוויפט זה רכב כל כך סחיר , כשאבא שלי חיפש כזה לעצמו בטרייד של היבואן אמרו לו שזה רכב שקשה למצוא בלוחות מפרטי וגם להם נדיר שמגיעים כי הם נמכרים מעל המחירון כבר מיד פרטית . 

אולי אני חשדן מדי אבל אם רכב כזה הגיע לסוחר ומפורסם במחירון מינוס כשהשוק רותח זה היה מדליק אצלי כל נורה אפשרית .  לשיקולך 

הוא ידני אולי זו הסיבה

• רעיון טוב! 1
פורסם

למיטב ידיעתי הוא עובד בסמוך לסוכנות סוזוקי רחובות ומכוניות שעוברות טרייד אין בסוכנות נמכרות דרכו. בכל מקרה למרות השקיפות היחסית אין לסמוך אלא על בדיקות עצמאיות ובלתי תלויות כאמור.

• תוכן חדש...