Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס בי רכב חברה, החלפנו פרטים. לא היה לרכב שלי נזק, לרכב החברה הייתה איזה שריטה קלה.

נהג הרכב הפוגע הגיש תביעה לביטוח שלי על התאונה, אני סרבתי לשלם שכן התאונה לא באשמתי.

עכשיו רשומה לי בביטוח תביעה פתוחה עד התבררות הנושא בבית המשפט, הליך שיכול לקחת גם מעל שנה. כמובן שהתביעה מייקרת לי את החידוש הביטוח, במיוחד שיש לי תביעה נוספת, באשמתי בשנים האחרונות.

יש לי מה לעשות בעניין? איך יכול להיות שאני נאלץ לספוג עליה של מחיר הביטוח עוד בטרם התברר הנושא בבית המשפט?

פורסם (נערך)

אתה בטוח שהפוליסה שלך תתייקר בעקבות התביעה הפתוחה?
אני חידשתי ביטוח רכב עם תביעה פתוחה, נאמר לי שכל עוד בית משפט לא החליט מי אשם התביעה סוג של "באוויר", ולא משפיעה על הפוליסה.

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

כן, כבר חידשתי את הפוליסה והיא התייקרה בגלל זה.
נאמר לי שברגע שרשומה תביעה אפילו אם היא פתוחה, חברת הביטוח מתייחסת לזה כתביעה בעבר הביטוחי.

• תוכן חדש...