Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספוילר

מעל 200 אלף ק"מ

שלום לכולם,

הגיעה לי הצעה בהזדמנות לרכוש סקודה אוקטביה 2015 במצב טוב אבל מעל 200 אלף ק"מ ב- 55 אלף ש"ח והמחיר עוד גמיש. 

מתלבט האם זה כדאי או שמעל 200 אלף ק"מ לא כדאי בכלל.

פורסם (נערך)

200000 ק"מ ב 7 שנים, DSG 7 שידוע בחסרונותיו (מצמדים ומחשב גיר)  וכל הטוב הזה  "במחיר מציאה" כשאפשר לקנות משפחתית אמינה בהרבה כמו I35 באותו שנתון... 

אם אתה שואל אותי  BIG BIG NO NO 

וגם אם לא היונדאי ואתה מתעקש על אוקטביה - דוןוקא את המציאה הזו בחרת ? 

לוח יד 2 עמוס ברכבים שמורים בהרבה עם ק"מ לא של מונית/מטוס/חברה- מציע לדפדף ולסנן אקזמפלרים ,לשקול ברצינות להשקיע עוד כמה אלפים בודדים ולא לבכות אחר כך,שהקנייה היתה נפילה גדולה.

האחרון שהקשיב להצעה כזו היה אבא שלי שהצלתי אותו מקנייה דומה ("רק" 155000 ק"מ אבל נסיעת מבחן קלילה עם בעל המגרש עוד לפי בדיקה הספיקה לי לעלות על תקלה בגיר גם בלי שום מנורה וכאן אמרנו "תודה רבה" ובתוספת צנועה של עוד 4,000 ש"ח נרכשה הונדה סיוויק משנתון אחד פחות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...