Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק היבריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אהלן, שוקל לרכוש הונדה סיוויק היבריד בתור רכב שני, בנסועה של כ- 1200 ק"מ בחודש

השנתונים המצויים  הם באיזור 2007-2008

אשמח לשמוע חוות דעת החברים כאן, בפרט ממי שהיה / שיש בבעלותו רכב כזה.

בדגש על:

אמינות, אורך חיים לסוללה ההיברדית, צריכת דלק בפועל, מחלות שכיחות, כוח המנוע בעליות לירושלים

וכל מיני פרטים שאולי לא עולים בדעתי כרגע.

* אציין, שפריוס לא רלוונטית, מכיוון שבתקציבי ניתן למצוא רק שנתונים ישנים (כמו בסיוויק) אבל שם הבטריה, ידוע שמתבלה יותר מהר , אז סתם חבל להכנס לזה מראש

תודה מראש למסייעים

פורסם

אתה יודע שזה לא היברידי ברמה של הפריוס? החיסכון בדלק הרבה פחות משמעותי אם בכלל. זה סוג של היברידי לייט כשהמנוע החשמלי לא נותן מזגן ולא נותן נסיעה איטית על חשמל בלבד בשונה מהטויוטה. בנוסף הסוללה תופסת מקום בתא המטען.

פורסם

את זה לא ידעתי...

בצריכת דלק, בתכלס, כמה יוצא?

ונראה לי שאם זה מצליח לעבור את ה - 1/16 , בין בעירוני ובין מחוצה לעיר... זה כבר די חסכוני ביחס לחלופות אחרות בתקציבי ( כ - 11K)

פורסם

קח בחשבון שרכב כזה בדרך כלל עם קילומטרז' גבוה.

לפי מה שכתבת, אתה לא נוסע הרבה, זה לא קילומטרז' שמצריך רכב דיזל או היברידי במיוחד.

אני במקומך הייתי מחפש רכב מודל גבוה יותר עם ק"מ נמוך יחסית. 

היברידי יחד עם שנתון נמוך- קח בחשבון שיכול להיות שתצטרך להוציא עליו יותר מאשר תיקח רכב פחות חסכוני.

• תוכן חדש...