Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש טלוויזיה 85 אינץ' לסלון.

התקציב הינו עד כ10 אש"ח, בעדיפות לכמה שפחות.

ישנם מספר דגמים שאני מתלבט לגביהם לאחר הרבה חיפושים באינטרנט ולכל מסך החסרונות שלו.

חשובה לי איכות התמונה, בעדיפות שתהיה אופציה לעוזרת קולית אלקסה, הטלוויזה תשדר ערוצים מהרשת (סטימג טיוי/נטפליקס) ותחובר לסוני 5 (פעם ב... משחקים לילדים. לא גיימר כבד).

אופציה מס' 1: סמסונג au8000.

חסרונות מבחינתי טכנולוגיית לד "פשוטה".

אופציה מס' 2: LG NANO

חסרונות מבחינתי, קראתי שטכנולוגיית נאנו בעלת צריכת חשמל גבוהה (לא יודע כמה יותר? האם זה משמעותי?), ובלילה סביב אובייקטים בהירים רואים "הילה".

אופציה מס' 3: סמסונג Qled

חסרונות, כל סקירה שראיתי, ממליצים על הדגם הבא בסדרה. בסקירה של 60.ממליצים על 70, ב70 ממליצים על דגם 80 וזה לא נגמר. מטלוויזיה באיזור 9 אשח המחירים מגיעים ל15 וצפונה ואז גם יש יותר אופציות בחברות אחרות.

על איזה דגם הייתם ממליצים ללכת, זה יכול להיות כמובן דגם שלא ציינתי בפוסט.

אודה לעזרתכם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לחבר יש LG NANO90 בגודל 75 אינץ', והוא מאוד מרוצה. לדעתי, זאת אופציה מצוינת מבחינת עלות תועלת.

זה אומנם לא OLED, אבל בהחלט רמה גבוהה.

אגב, לא יודע מה מרחק הצפייה שלך, אבל תוודא ש-85 יתאים לך. ה-75 נראית עצומה.

מסמסונג הייתי ממליץ להימנע, ולו רק בגלל השירות הגרוע של היבואן שלהם בארץ (יכול לקרוא כאן או באינטרנט). יכול להיות שבכמה שנים שתחזיק בטלוויזיה לא תצטרך מהם כלום, אבל אם כן...

פורסם

חוות דעת בזאפ על דגם 90 lg מחריד משום מה.

אם הייתי מחפש 75' כמות האופציות במחיר הזה עצומות, וכנראה שבעלות מול תועלת הייתי הולך על xiaomi. נראה שעולם הטלוויזיה נמצא ברוויה עד 75 אינץ. מעל כבר המחירים קופצים פי 2

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

סמסונג זה המיץ של הזבל מבחינת אמינות ושרות. אל תתקרב.

ל LG שרות טוב וגם סוני מצוינות.

לא הייתי קונה אף מותג אחר מלבדם ותמיד לרכוש עם אחריות מלאה של היבואן הרשמי לשלוש שנים.

תיכנס לזאפ וכד... תראה מה אתה מקבל במגבלות הגודל והתקציב זה לא שיש מליון דגמים לבחור בין. סה"כ ההבדלים לא יהיו משמעותיים 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דעה אישית ולא ישירות מה שכתבת - כי הייתי בהתלבטות דימה לפני שנה, אפ אתה מנסה למקסם איכות - לך על oled במחיר של גודל המסך.

אחרת הnano של lg זו פשרה סבירה וגם הדגמים הגבוהים של סוני.

סמסונג פחות מסידרה 8 לא הייתי שוקל להכניס למשוואה בכלל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני עם @Liviur פה,

רק oled, רק LG גם במחיר ירידה באינצ׳ים, 

סדרה 2 כבר בשוק (בעצם 12 אבל נקראת 2)

ההבדל משמעותי, ותומכת גם בכל נושא הגיימינג (מדגם C ומעלה)

סוני זו אופציה יקרה מאוד ולכן לא מציע.

בראש שלי, טלויזיה זו השקעה חכמה, היות והיא מוצר מרכזי בחיי היום יום של רובנו.

לעניות דעתי (ואני מתעניין בתחום שנים רבות) אין מה להשוות את שיומי ודומותיהן לסוני ו-LG בתחום הזה.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם תשב ותראה כל היום נון סטופ ערוץ 12 במשך חודשים… אולי.

המסכים החדשים מגיעים עם מנגנוני ריענון נגד התופעות האלה.

פות״ש ציין משחקים וסטרימינג, בדיוק מה שלא מפריע למסכי oled

פורסם (נערך)

לכן רשמנו למעלה:

לפני 5 שעות, Super_T כתב:

רק oled, רק LG גם במחיר ירידה באינצ׳ים

וגם:

לפני 5 שעות, Liviur כתב:

אפ אתה מנסה למקסם איכות - לך על oled במחיר של גודל המסך.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

לי יש LG UN8570 בגודל 86״, הטלוויזיה קצת שמנמנה בעובי אבל התמונה אחלה, חבר מכר לי ב$900 אחרי שזה ישב אצלו במשרד אז זה לא שעשיתי סקר שוק - אבל אין תלונות.

אני יושב במרחק של בערך 4מ׳ מהמסך, התמונה אינה גדולה מדי. אני מאלו שאומרים there's no thing as too big of a screen, אבל יש מצב שגדול מזה לקונפיגורציה שלנו יהיה מוגזם 😅

באופן מפתיע הסאונד טוב מספיק כך שלא טרחתי לחבר את הסאונדבר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...