Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על Fractal Design

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי חברת המארזים הטובה ביותר כבר עשור~ ; לא רק שהיא טובה, מרבית הפתרונות שלהם הם נטו ברמת VFM, להבדיל מליאן-לי וחברות אחרות שקצת עפות על עצמן.

פורסם (נערך)

לחברה אחת יש שם של תרופה לעצירות, ולשניה שם שקשה לבטא מבלי לשבור שיניים

תבחר בקלה יותר :P 

ועכשיו ברצינות -> ממליץ לבדוק גם את המארז של CORSAIR 4000D Airflow Mesh

או ה 5000D עם הפרונט הפתוח לזרימת אוויר, יש לי את ה 4000 והוא פשוט מצוין, יפה (בצבע לבן), זרימת אוויר מעולה וקומפקטי יחסית.

https://1pc.co.il/he/product-90312-corsair_icue_4000d_airflow_tg_case_white_cc-9011201-ww?utm_source=google-merchant&gclid=Cj0KCQjw54iXBhCXARIsADWpsG951c_YsffloXoJXfL5pP4I92x0CLadfqPo-7cYh5HFBHQH7Ih2dtYaAp4WEALw_wcB

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

היה לי בעבר fractal design define 4,המארז הכי טוב שהיה לי אבר,היה שקט בטירוף.
המחיר אז גם היה סביר, היום fractal design define 7 מגרד את ה900 שקל עם חלון.

עם היציאה של raptor lake אני מתכנן לבנות מחשב חדש,צריך להחליט על מה ללכת.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תעשה השוואה מבחינת שמירה על טמפרטורות נמוכות וסירקולציה טובה, אם המארז הזה עומד בזה אז למה שלא תיקח?

בזמנו בחרתי בקוגר פאנזר כי ממש אהבתי את הנראות שלו, מעבר לזה שהוא היה דיי ענק וצר יחסית הסירקולציה לא היתה להיט.

כאשר עברתי למארז קומפקטי לעומתו עם סירקולציה טובה יותר (ה 4000D AirFlow Mesh) הטמפרטורות ירדו פלאים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...