Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 5 מקומות מרווח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי עכשיו הונדה סיוויק. הילדים גדלו (שלושה במספר, בגילאים 12-17) וצפוף להם מאחורה.

מחפש רכב מרווח.

קריטריונים נוספים חשובים:

תחזוקה זולה יחסית (מעט תיקונים, חלפים זולים)

צריכת דלק נמוכה יחסית.

בתקציב שלי (עד 85K) אני חושב בעיקר על על קאמרי ומאזדה 6 (שנתונים 2016-2017).

אמרו לי שסונטה פחות טובה וסופרב יקרה בתחזוקה.

אוקטביה, גרנד קופה, אוונסיס, קרוז - פחות גדולות. חושש שיהיה קטן מדי.

מה אתם אומרים?

פורסם

האוונסיס אמינה מאוד אבל אכן לא ענקית (אם כי 3 נערים אמורים להסתדר היטב מאחור).

קרוז אכן משפחתית סטנדרטית ולא קשורה בכלל, האוקטביה משפחתית מרווחת אבל שוב לא בהרבה מקורולה,

הסופרב ענקית ומרווחת מאוד העניין בתחזוקה זה בעיקר הגיר DSG ואם אתם נוסעים הרבה יש מצב שזה שווה את ההשקעה.

בסונטה לא שמעתי על בעיות מיוחדות, חבר מחזיק אחת היברדית בת 4 והיא מצויינת.

פורסם (נערך)

לדעתי, הרכב הכי מתאים ל 3 נוסעים מאחורה זה מיני וואן.

3 מושבים נפרדים ודי שווים,  ניתן להזיז משענת גב לכל אחד מהנוסעים, ריצפה שטוחה. 

בקיצור, טויוטה ורסו תהיה משמעותית עדיפה על אוונסיס או מאזדה 6 או כל רכב משפחתי/ מנהלים בהם המושב האמצעי הוא חתי מושב ויש בליטה ברגליים של אותו הנוסע. 

גם פריוס פלוס דומה במבנה הפנימי, חסכונית יותר בצורה משמעותית, אבל התקציב נמוך מדי לפריוס פלוס יחסית טריה.

יש את סיטרואן פיקאסו 5 מושבים - רכב נוח מאוד והרבה יותר זול לרכישה מאשר טויוטה, אבל כנראה פה ושם יהיה בלאי יותר גבוה, למרות שהמנוע 1.6 טורבן וגיר אוטומטי די אמינים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...