Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2015 אורות חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לחצן אורות חניה ביאריס 2015? עד לא מזמן האורות היו נכבים ברכב עם כיבוי הסוויץ ועכשיו נשארים אורות חניה דולקים (פס לבן מעל הלדים של האור יום) ואני צריך לכבות את כל האורות. נראה לי שנלחץ בטעות אבל אני לא מוצא אותו. אשמח להכוונה.

פורסם

בדקת שידית האורות על מצב אוטומטי? אולי בלי לשים לב סובבת את הידית?

כאשר נועלים את הרכב עם שלט, עדיין התאורה נשארת דלוקה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זאת הידית של יאריס 2015.

והיא במצב של אור חניה דלוק.

צריך לסובב אותה שתהיה על נקודה כדי לכבות.

Screenshot_20220713-115220_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה בודק.

טוב, אם אני מכבה את מתג הואורות אז ברור שזה נכבה. הענין הוא שעד לפני כמה זמן מתג האורות היה עדיין פתוח במצב תאורה מלאה ובכיבוי האוטו כל האורות היו נכבים. עכשיו יש צפצוף של אור פתוח ואורות החניה נשארים דולקים אם אני לא מכבה את הידית למצב כיבוי.

כנראה אני לא מבין משהו. האוטו אצלי שבוע..

פורסם

תסתכל על הידית שלך, אולי היא קצת שונה ממה שצירפתי בתמונה? אולי היא כמו בתמונה הזאת, עם מצב auto?20220714_095653.thumb.jpg.3801f2e3db47de763b7ea8e1c05c555c.jpg

פורסם

חפש מסביב להגה (לא יודע בדיוק איפה מתקינים את זה) כפתור עגול שנראה לא מקורי, כזה:

AMPIRE-Round-Rocker-Switch-On-Off-SW100_b_0.JPG.82bf943b53bacac4497fe135f81c99d4.JPG

כפתור שלא רשום לידו כלום.

תלחץ עליו שיהיה במצב השני ממה שהוא עכשיו ותבדוק אם זה עזר. 

פורסם

@Buki, אני חייב לשאול מה הקטע של הקומבינה המוזרה והמיותרת הזאת?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 34 דקות, shellcase כתב:

אני חייב לשאול מה הקטע של הקומבינה המוזרה והמיותרת הזאת?!

על פי תקינה, בכל רכב חייבת להיות אפשרות להשאיר אור חניה דולק כשהסוויץ' סגור, לסימון הרכב בחושך. 

בטויוטות האלו ובעוד הרבה מכוניות, אם מכבים את המנוע ומשאירים את האור דלוק, בפתיחת דלת נשמע "זמזם אורות", אבל אנשים לא שמים לב, נועלים את האוטו והולכים ואז למחרת בבוקר המצבר ריק. כנראה אנשים שהחליפו כמה פעמים מצברים באו בתלונות ליבואן.

אז יבואן טויוטה הציע ללקוחות בזמנו (אולי עד היום) "מכבה אורות אוטומטי" שזה התקנה של המפסק הזה שגורם לכל התאורה להכבות עם סגירת הסוויץ'.

אבל מכיוון שאז הרכב הופך להיות לא תקני (כי אין את האופציה להשאיר אור דולק) את השינוי הזה עשו דרך מפסק ולא קבוע).

במצב אחד של המפסק זה התצורה המקורית ובמצב השני הכל כבה עם הסוויץ'.

• מעניין 1

• תוכן חדש...