Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהתחיל לי בעיות בגיר סגודה סופרהב 2009

הרכב הבהב לי במסך בתיבה שבה מסומן מצב הרכב[Dאו P] וגם שמעתי קצת רעש , כרגע פתאום הסתדר, אבל די נראה לי ברור שמשהו קורה שם בגיר.

האם יכול להיות שצריך להחליף שמן גיר ?

יש לכם למי להמליץ ללכת ?

הבני דודים יודעים להתעסק בגיר של סקודה סופרהב ?

אשמח לעצות

תודה רבה

פורסם

תתחיל בבדיקת שמן ובדיקת מחשב, כנראה שיש בעיה במכטרוניק של הגיר, בבדיקת מחשב אתה יכול לדעת את הקוד של המחשב (יש אלפי קודים) ולהזמין מחו״ל או לתקן במוסך.

הייתי ממליץ לך ללכת למוסך שמתמחה לרכב שלך בישראל ויש המלצות מספיק טובות פה בפורום  (אצל הבני דודים אין סטריליות בטיפול גיר (צריך איזור מאוד נקי, במקומות שמתעסקים עם גירים יש כלים נקיים ומשטחי עבודה ברמה של בית מרקחת), זה לא להחליף דלת, (מספיק כמה גרגירי חול והגיר ילך שוב).

לסיכום עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולא להיתקע בדרך לחופשה בצד הדרך 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...