Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי למושב ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על כיסוי מושב לרכב? 

למה כדאי ולמה לא כדאי?

קניתי אחד לפני חצי שנה אבל הוא לא יושב הכי טוב 

הבנתי שצריך כיסוי מדויק ולא אוניברסלי.

מתלבט אם להוריד אותו...

מדובר דייהטסו סיריון 2006

פורסם

למה כדאי? תלוי למה אתה רוצה כיסוי

יופי?

נוחות?

ניקיון?

אני אישית שם "כיסוי"(סדין ישן) שאני מסיע כלב באוטו.(על הספסל האחורי/מושג שליד הנהג, איפה שהכלב)

חוץ מזה אף פעם לא השתמשתי ולא רציתי להשתמש

• אהבתי 1
פורסם

רוב רובם של הכיסויים הגנריים פשוט גרועים, מתבלים מהר, מתקמטים ולא נוחים.

אחי למשל עשה משהו מתואם אישית, תפירה חצי ידנית  כי הוא סובל מכאבי גב והמושב המקורי שלו החל להיקרע.

זה נראה מעולה, זה נוח וכמעט ולא מרגישים שזה כיסוי. הבעיה שזה עולה הרבה(אאל"ט בסביבות 700-800 למושב אחד, אולי יותר)

תחשוב כמה אתה רוצה להשקיע בסיריון

• אהבתי 1
פורסם

לא בטוח שיש כרית צד בסיריון

כיסוי למושב, נגד: מכוער, מתבלה בקלות, לא נוח, לא מחזיק את הגוף כמו שצריך, לא מעכב בערה כמו הריפוד המקורי.

כיסוי למושב, בעד: אם אתה מוכר כיסויים למושבים

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

@tepicהעלה את הנקודה החשובה ביותר. יש מכוניות בהן כרית האויר הצידית נשלפת מגב המושב, ובמקרה זה אסור לכסות אותו.

חדלתי לכסות מושבים לפני כ-20 שנה מסיבה זו. אם יש חשש מלכלוך מניח מגבת ישנה על המושב וזהו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה אתם עושים מבחינת ניקיון? המטרה שלי בעיקר שזה ישמור על  הריפוד המקורי ... או בטעות סגריה שתשרוף את הריפוד... משהו מכיר המלצה איך לנקות את הריפוד המקורי מבלי ללכת למקומות מקצועיים ?

פורסם

לבד לא יצא לך מושלם, במקומות המקצועים יש להם מכונה מיוחדת שמזרימה מים עם סבון על המושב ואז שואבת אותו ביחד על כל הלכלוך והשחור.

ממליץ פעם ראשונה ללכת למקום מקצועי ואחרי זה לשמור את הקיים

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אל תעשן, לא ברכב ולא במקומות אחרים. הנזק לגוף מגמד את הנזק לרכב. וכשתרצה למכור הסירחון לא ייצא וקונים פוטנציאליים יפסלו אותו בגלל הריח.

קנה שואב אבק טוב.

אל תמתין יותר מדי בין ניקיונות.

פעם בכמה חודשים שלם תמורת ניקוי יסודי במכון ניקוי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודדדה!!!

לפני 42 דקות, sperial כתב:

אל תעשן, לא ברכב ולא במקומות אחרים. הנזק לגוף מגמד את הנזק לרכב. וכשתרצה למכור הסירחון לא ייצא וקונים פוטנציאליים יפסלו אותו בגלל הריח.

קנה שואב אבק טוב.

אל תמתין יותר מדי בין ניקיונות.

פעם בכמה חודשים שלם תמורת ניקוי יסודי במכון ניקוי.

אני הפסקתי לעשן.. זה יותר אנשים שסבבי.. תודה אבל!! אני יחפש תירוץ טוב לאנשים כדיי שלא יעשנו

עריכה אחרונה על ידי shay76s
פורסם

אל לחפש תירוץ. קבע עובדה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 שעות, shay76s כתב:

אז מה אתם עושים מבחינת ניקיון? המטרה שלי בעיקר שזה ישמור על  הריפוד המקורי ... או בטעות סגריה שתשרוף את הריפוד... משהו מכיר המלצה איך לנקות את הריפוד המקורי מבלי ללכת למקומות מקצועיים

היו לי כמה מכוניות עם מעל 300 אלף ק"מ, ללא כיסויים על המושבים, אני לא מעשן אבל כן אוכל ושותה באוטו כשאין זמן לאכול בצורה נורמלית. 

אם נוצרים כתמים, מנקה עם קצף לניקוי ריפודים, זה מחזיר את הריפוד למצב חדש כשמדובר בכתמים קלים, כתמים כשים לא היו אף פעם. 

כיסוי למושבים זה דבר מעצבן מאוד ומיותר, המקום היחידי לדעתי צריך להשתמש בכיסויים זה אם הריפוד המקורי של המושבים קרוע ואין לך כוונה להשקיע בתיקון, אז הכיסוי מכסה את הקרעים וזה איכשהו נראה ומרגיש יותר טוב. 

בכל מצב אחר כיסוי מושבים מיותר. 

• תוכן חדש...