Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם/לכן, תפסה לי את העין ועניינה אותי מכונית מסוג הונדה אקורד, שנת 2008.

אך רציתי לשאול האם כדאי לנהג חדש שרק קיבל רישיון נהיגה לרכוש רכב מסוג כזה, ואם כן, מהי רמת האמינות והוצאות על טיפולים תקופתיים.

השימוש שלי ברכב הוא נסיעות עירוניות ולעיתים רחוקות גם מחוץ לעיר.

פורסם

מדובר ברכב מאוד אמין בתנאי שטופל כראוי.

מבחינת אחזקה שוטפת עדיף רכב יותר קטן ופחות שתיין. האקורד צורכת 1:10 ביום טוב.

אין מחלות מיוחדות מלבד צינור הגה כוח שמתעייף מהר ונדרש להחליפו בתדירות גבוהה. 

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 39 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

מדובר ברכב מאוד אמין בתנאי שטופל כראוי.

מבחינת אחזקה שוטפת עדיף רכב יותר קטן ופחות שתיין. האקורד צורכת 1:10 ביום טוב.

אין מחלות מיוחדות מלבד צינור הגה כוח שמתעייף מהר ונדרש להחליפו בתדירות גבוהה. 

הבנתי,  תודה על התשובה. 

לפי מה שאתה אומר, זאת לא בחירה אידיאלית עבור נהג חדש שהוא סטודנט?

פורסם
לפני 6 שעות, Benzi555 כתב:

הבנתי,  תודה על התשובה. 

לפי מה שאתה אומר, זאת לא בחירה אידיאלית עבור נהג חדש שהוא סטודנט?

לדעתי אם אתה רוצה רכב גדול כי אתה נוסע לא מעט בבין עירוני אז זו אחלה של בחירה,

רוב הרכבים מהשנים האלה יאכלו לך בממוצע 1-10 מהניסיון שלי

ואני בהחלט הייתי שוקל מאוד את הרכב הזה..

אשמח אם תרשום מה התקציב שלך ככה שנדע פחות או יותר מה החלופות אבל בהחלט אם אין לך בעיית חניה ואתה רוצה נוחות(בבין עירוני) אז בהחלט

פורסם
לפני שעתיים, online כתב:

לדעתי אם אתה רוצה רכב גדול כי אתה נוסע לא מעט בבין עירוני אז זו אחלה של בחירה,

רוב הרכבים מהשנים האלה יאכלו לך בממוצע 1-10 מהניסיון שלי

ואני בהחלט הייתי שוקל מאוד את הרכב הזה..

אשמח אם תרשום מה התקציב שלך ככה שנדע פחות או יותר מה החלופות אבל בהחלט אם אין לך בעיית חניה ואתה רוצה נוחות(בבין עירוני) אז בהחלט

התקציב שלי פחות או יותר עו ד על 40 אלף ש"ח.

הבעיה היא שאם בן אדם הוא סטודנט,  שאין לו הרבה זמן או כסף כדי להוציא על טיפולי הרכב, אני לא יודע אם זאת תהיה בחירה אידאלית עבורו.

וגם מעליי נרשמה תקלה נפוצה ברכב העוסקת בהגה הכוח.

Just now, Benzi555 כתב:

הבעיה היא שאם בן אדם הוא סטודנט,  שאין לו הרבה זמן או כסף כדי להוציא על טיפולי הרכב, אני לא יודע אם זאת תהיה בחירה אידאלית עבורו.

ללא עו ד במשפט הראשון.

פורסם
לפני 5 שעות, Benzi555 כתב:

ללא עו ד במשפט הראשון.

אינני יודע כמה תקלה זו אכן נפוצה אבל בתקציב כזה גבוהה באמת אפשר למצוא אופציות שאולי מתאימות יותר ומשנתון חדיש יותר, סיוויק,קורולה או אם רוצה רכב קטן יותר אז אוריס

מכל הרכבים האלה תוכל להביא 2012+- 

לקוריאניות יש בעיה של קונפלוג הגה ייחסית נפוצה אבל הבנתי שטיפול בה כיום נחשב למאוד זול(כמה מאות שקלים) ולכן שווה לשקול גם אותן לדעתי 

(I20/30/35' והמגבילות מבית קיה)

ברכב יש המון חלקים שהם מעבר למנוע וגיר כמו תושבות,רצועות,בולמים ואם הרכב תקין ללא מחלה מיוחדת אז מסתכלים על החלקים האלה שעם הזדקנות הרכב יכולים בקלות יותר להגיע לבלאי שייפול עלייך

+כשהייתי סטודנט קניתי רכב בתקציב נמוך,הוספתי לו מערכת גז ונוסע עד היום עם עלויות צריכה כמו של רכב היברידי, לא כל רכב מתאים למערכת גז ולשיקול מיקום ההתקנה יש ערך רב אבל שווה אולי לקנות רכב בפחות כסף, להתקין בשאר הכסף מערכת במקום איכותי ולהנות מאחלה של חיסכון(יש בעיה של חנייה בחניונים סגורים אבל אם אין לך בעיית חניה באזור אז בהחלט שווה לשקול)

פורסם
לפני כשעה, online כתב:

אינני יודע כמה תקלה זו אכן נפוצה אבל בתקציב כזה גבוהה באמת אפשר למצוא אופציות שאולי מתאימות יותר ומשנתון חדיש יותר, סיוויק,קורולה או אם רוצה רכב קטן יותר אז אוריס

מכל הרכבים האלה תוכל להביא 2012+- 

לקוריאניות יש בעיה של קונפלוג הגה ייחסית נפוצה אבל הבנתי שטיפול בה כיום נחשב למאוד זול(כמה מאות שקלים) ולכן שווה לשקול גם אותן לדעתי 

(I20/30/35' והמגבילות מבית קיה)

ברכב יש המון חלקים שהם מעבר למנוע וגיר כמו תושבות,רצועות,בולמים ואם הרכב תקין ללא מחלה מיוחדת אז מסתכלים על החלקים האלה שעם הזדקנות הרכב יכולים בקלות יותר להגיע לבלאי שייפול עלייך

+כשהייתי סטודנט קניתי רכב בתקציב נמוך,הוספתי לו מערכת גז ונוסע עד היום עם עלויות צריכה כמו של רכב היברידי, לא כל רכב מתאים למערכת גז ולשיקול מיקום ההתקנה יש ערך רב אבל שווה אולי לקנות רכב בפחות כסף, להתקין בשאר הכסף מערכת במקום איכותי ולהנות מאחלה של חיסכון(יש בעיה של חנייה בחניונים סגורים אבל אם אין לך בעיית חניה באזור אז בהחלט שווה לשקול)

בדקתי עכשיו באינטרנט לגבי הסבת מערכת גז לכל מיני דגמים של מכוניות, זה עסק לא נמוך בכלל, המינימום הוא 5000 ש"ח.

מערכת הגז ברכב לא פוגעת ברכב באיזושהי צורה? מחינת המנוע אולי, או במערכת הדלק?

פורסם
לפני 39 דקות, Benzi555 כתב:

בדקתי עכשיו באינטרנט לגבי הסבת מערכת גז לכל מיני דגמים של מכוניות, זה עסק לא נמוך בכלל, המינימום הוא 5000 ש"ח.

מערכת הגז ברכב לא פוגעת ברכב באיזושהי צורה? מחינת המנוע אולי, או במערכת הדלק?

אם ההתקנה לא תקינה אז כן יכול לגרום לנזק ללא ספק ולא כל מנוע מתאים למערכת גז, יש לבצע מחקר מקיף לפני ולדעת איפה מתקינים וכמובן הדבר הכי חשוב בעולם הרכב

לקוות לטוב.

לא מתאים לכל אחד אבל כן מביא חיסכון אדיר במידה ומצליח(תלוי בכמות הנסועה שלך, נסועה גדולה חיסכון גדול)

• תוכן חדש...