Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ארגונומי פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תוהה מה הם יודעים שאחרים לא.

מה כבר יש להמציא בכסא. אז אולי החומרים יותר איכותיים ופחות בלאי, אולי מנגנוני כיוון נוספים. אבל קשה לי להבין איך הם הצליחו להמציא את הכסא מחדש, ולמה זה עולה כל כך הרבה.

פורסם

הבעיה היא שתנוחת הישיבה המומלצת ע'י מדריכי הארגונומיה זו תנוחה זקופה ולא טבעית. מעייפת מהר מאוד ולא ניתן לשמור עליה לאורך זמן, בטח לא מהלך יום עבודה.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

אני תוהה מה הם יודעים שאחרים לא.

מה כבר יש להמציא בכסא. אז אולי החומרים יותר איכותיים ופחות בלאי, אולי מנגנוני כיוון נוספים. אבל קשה לי להבין איך הם הצליחו להמציא את הכסא מחדש, ולמה זה עולה כל כך הרבה.

הם שונים מהותית והדגש הוא לא על רכות או משהו כזה אלא על ישיבה נכונה ואפשרות כיוון תמיכה נכונה מקסימלית (ותזוזה מועטה).

אני מכיר את כל התיאוריה לגבי ישיבה נכונה - ועברתי כמה הדרכות ארגונומיה בחיים בכל מני מקומות עבודה - ועדיין - כשעברתי לעבוד מהבית - הייתי עם כיסא סביר אבל אחרי שבועיים - רציתי למות.

שדרוג הכיסא (ושולחן עבודה עמוק) העלים כל בעיה שהיתה לי מבחינת כאבים בגב. (במשרד לאורך השנים היו לי בעיקר הרמן מילרים למיניהם)

גם אצלי - זה פתר המון. (אני בארה״ב - אז יצא סביב ה650-700 למחודש, חדש עולה קצת צפונה ל1000 דולר - אבל כמו שכתבו - אפשר להשיג סביב ה3500-4000 למיטב ידיעתי בארץ - היה על זה דיון)

מוסיף גם את Steelcase leap - סביב אותו סדר גודל מחיר. גם כיסא מעולה.

יש להרמן מילר גם כיסאות קצת יותר זולים - לי יש ניסיון לא רע גם עם הסאיל שהיה לי בעבודה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שהיו לי כאבי גב ישבתי לתקופה עם כסא ברך שקניתי באמזון, היה די זול. ודווקא זה הכסא היחיד שיכלתי לשבת עליו בלי כאבים.

אבל קצת קשה לשבת איתו, בגלל שהוא מפעיל לחץ על הברך.

בסוף קיבלתי מהעבודה כסא חדש נורמלי של צרעה, רובי, רשת עם תמיכה לגב, ולא יקר מידי.

חוץ מזה שהייתי בכמה סשנים של פיזיותרפיה.

שהתחילה העבודה מהבית, עוד פעם התחילו הבעיות, כי לכסא שהיה בבית (וקסמן) לא הייתה תמיכה לגב, אז קניתי בדיוק אותו כסא צרעה לבית.

משום מה אבל הכסא בעבודה יותר נוח למרות שזה אותו דגם.

בנוסף היד עשתה בעיות, אז עברתי לעכבר לוגיטק ורטיקל וזה הקל על היד.

ואז מישהו מהעבודה קנה ולא הסתדר עם עכבר לוגיטק ארגו(כדורי) הוא נתן לי אותו ולטעמי הוא עוד יותר מקל על היד (אז בבית יש לי את הכדורי ובעבודה את הורטיקלי).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 9 שעות, car_me כתב:

בנוסף היד עשתה בעיות, אז עברתי לעכבר לוגיטק ורטיקל וזה הקל על היד.

מת עליו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...