Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

מעניין אותי לדעת מה הצריכה שלכם השבועית 

תודה לעונים

לפני 13 דקות, moshe1990 כתב:

עריכה אחרונה על ידי moshe1990
פורסם
לפני 2 דקות, om2 כתב:

זה תלוי נסועה.

אי אפשר להשוות מישהו שנוסע לעבודה 2 דקות למישהו שנוסע כל יום 200 קמ לכיוון

ברור

אני שואל כמה יוצא לכם בכללי בשבוע?

פורסם (נערך)

צריכת דלק  זה בקילומטר לליטר. ולא בשקל לשבוע!

אתה לוקח את מונה הקילומטר בלוח השעונים ומחשב הפרש קילומטר ומחלק בהפרש ליטר בין שני תדלוקים (פול טנק)

לשאלתך הישרה, אני ממלא בממוצע  אפס שקלים לשבוע. (נוסע רוב הזמן באוטו של אבא). (-:

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מתדלק פעם בחודשיים בערך.

צריכת דלק 1/16 בערך בבין עירוני הררי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיג'ו 208 דיזל - מתדלק פעם בחודש.

סיטרואן c4 פיקאסו - מתדלק פעם בשבוע.

מה ניתן להסיק מזה - לא ממש ברור לי.

• אהבתי 1
פורסם

השאלה מתאימה לפורום ניהול משק בית, לתחשיב ההוצאות התקופתי.

בפורום רכב אין לשאלה ולתשובות משמעות, שכן הוצאות הדלק תלוחות בהרבה גורמים - סוג ודגם הרכבומערכת ההנעה, תוואי הנסיעה, העמסת הרכב, סגנון הנהיגה, תנאי התנועה - ואלה שונים מאדם לאדם ימשבוע לשבוע.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בערך 600 שקל בחודש שזה 150 לשבוע, אבל מה המידע הזה נותן לך?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשמה יפה. זה לא יעזור לך לשאול את זה בכל צורה אפשרית (גם כאן

אתה צריך כדילדעת כמה הרכב שלך צורך ושאין לך בעיה איתו למלאות את הרכב פול טנק ואחרי שזה מתרוקן שוב תמלא פול ואז תדע לפי מרחק הנסיעה ביניהם כמה נסעת וכמה דלק זה לקח לך.

אם זה נורמלי ברכב שלך אמור לקחת בעירוני בלבד 1 ל 7.5 ובבינעירוני 1ל 12 בערך. (אם נוסע רגיל ולא סוחט דוושה.)

דלק לא מודדים לפי שבוע! יש אחד שנוסע הרבה וצריך למלאות הרבה בשבוע ויש אחד שנוסע קצת.

בהצלחה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...