Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב קטן חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עומד לפני רכישת רכב קטן חדש לנסיעות היומיומיות (בעיקר נסיעות בינעירוניות לעבודה), לכמה שנים טובות קדימה.

מחפש רכב עם גיר אוטומטי רגיל.
ההתלבטות שלי היא בין מאזדה 2 לאופל קורסה וסיטרואן C3. כולם באותו מחירון פחות או יותר (סביב ה-107 אלף).

אשמח לשמוע המלצות ודיס המלצות.

(יש לי נטיה למאזדה בגלל שמירת ערך טובה יותר)

תודה רבה

פורסם

הייתי בוחר בקורסה  אלגנס בתוספת קטנה, הזריזה בחבורה, לעומת הסיטרואן לקורסה מנוע חזק יותר וגיר 8 הילוכים מהיר לעומת ה 6 בסיטרואן.

מאובזרת טוב, וגם בעלת מערכות בטיחות שאין במזדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המאזדה מיושנת משמעותית מבחינת מערכות בטיחות מול הקורסה שיוליאן ציין.

בין הדגמים היחידים בקטגוריה שעדיין נמכרים עם מובילאיי בהתקנה מקומית.

מצד שני ב-C3 ובקורסה הנושא של רצועת הטיימינג היה מטריד אותי.

סוזוקי סוויפט חלשה יותר מכל האופציות שחשבת עליהן, מצד שני היא בתקציב שלך וכוללת את כל מערכות הבטיחות ואמורה להיות אמינה וסחירה לא פחות מהמאזדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מניח שלאורך השנים הסוזוקי יכולה להפגין אמינות טובה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלך ככל הנראה על ההמלצה של יוליאן לקורסה אלגנס. התרשמתי ממנה מאוד, מהאבזור ומהעוצמה.

אם יש משהו נוסף שכדאי לדעת לגבי הקורסה, אשמח לשמוע טרם הרכישה.

תודה רבה על העזרה

פורסם

תהנה ממנה.

אני לא הייתי מוטרד מהרצועת תזמון, ברכבים החדשים הדבר טופל.

מה שכן, רכבים תוצרת פג'ו-סיטרואן-אופל רגישים לטיפולים ולהזנחה. אל תפספס טיפולים, תטפל כמו שצריך ותהנה מהרכב להרבה שנים.

הייתי בוחר באופל/סי 3 בהתאם להעדפה אישית.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כמו כן תקפיד על שמן שמומלץ לפי היצרן.

יש לו חשיבות לשמירה על הטיימינג.

פורסם

אם מתחשק לך מאזדה אז CX3 הוא אפשרות טובה יותר ממאזדה 2. הוא מגיע עכשיו רק עם מנוע 1.5 ליטר ובדגם הבכיר מאובזר היטב ועולה 125K.

פורסם

בחירה טובה, רכב משתלם מאוד.

• תוכן חדש...