Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סיאט איביזה 2013, תקינה בדרך כלל

בשבועות האחרונים נראה שיש זליגת חשמל. הרכב עומד יום-יומיים אחרי נסיעה ולא מניע לבד. עם בוסטר מניע מיד.

החלפתי מצבר לחדש.

בדקתי ב2 מוסכים! האלטרנטור תקין וזרם תקין אחרי כיבוי מנוע, 3-4 מיליאמפר. 

ניתקתי מינוס ממצבר ללילה - לא הניע למחרת.

יש למישהו עצה לפני שאני נשבר והולך למוסך המורשה..? 

פורסם

המצבר 

לפני שעה, טל מ כתב:

המצבר

פורסם
לפני שעתיים, טל מ כתב:

היי,

סיאט איביזה 2013, תקינה בדרך כלל

בשבועות האחרונים נראה שיש זליגת חשמל. הרכב עומד יום-יומיים אחרי נסיעה ולא מניע לבד. עם בוסטר מניע מיד.

החלפתי מצבר לחדש.

בדקתי ב2 מוסכים! האלטרנטור תקין וזרם תקין אחרי כיבוי מנוע, 3-4 מיליאמפר. 

מה שבתוך בדיקת זליגת הזרם לא בוצעה בצורה נכונה. לא ייתכן שצריכת הזרם הפרזיטית לאחר כיבוי המנוע היא 3-4 מיליאמפר. בדרך כלל צריכת הזרם הפרזטית ברכב עם איבזור מקורי עומדת על 12-15 מיליאמפר ועד 20 מיליאמפר ברכב כמו שלך.

כיצד בדקו את האלטרנטור ? האם בדקו את הזרם שמסוגל האלטרנטור לספק תחת עומס ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אם ניתקת מינוס חייב להניע או שהמצבר לא תקין. 

יצא לי פעם להחליף מצברים חדשים 3 פעמים ברצף רק השלישי היה תקין. חשבתי יש בעיה ברכב בדקתי בכמה מקומות סתם לקחו כסף על בדיקה ובכלל לא יודעים לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
בתאריך 5.3.2022 בשעה 22:59, ABSULUTT כתב:

אם ניתקת מינוס חייב להניע או שהמצבר לא תקין. 

יצא לי פעם להחליף מצברים חדשים 3 פעמים ברצף רק השלישי היה תקין. חשבתי יש בעיה ברכב בדקתי בכמה מקומות סתם לקחו כסף על בדיקה ובכלל לא יודעים לבדוק.

תוצרת איזה ייצרן המצברים שרכשת והחלפת 3 פעמים.

לי לעולם זה לא קרה.

• תוכן חדש...