Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CarPlay וטעינה

Little Wing
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, Little Wing כתב:

יש דרך להפסיק את הטעינה בזמן החיבור, כדי לא להגיע ל-100% ולהרוס את הבטריה?

האייפון יעצור את הטעינה לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אני לא טועה יש לך אפשרות באייפון להגדיר שמ-80 % ועד ל -100% הטעינה תהיה איטית מאוד בכדי לשמור על הסוללה.

אבל אני בספק כמה הסוללה תיפגע בגלל מה שתיארת.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

האופציה הזו מופעלת אצלי. אבל קרה ששכחתי אותו בטעינה והוא היה שעות על 100% והייתי רוצה שזה לא יקרה יותר. הגג אצלי בדר"כ 95%. 

נכון להיום אני עדיין עם אייפון 7 ומצידי לגרור איתו כמה שיותר, קיבולת סוללה נוכחית של 81%.

עד עכשיו לא היה לי CarPlay. די בטוח שלא אתקל בבעיה הזו הרבה אבל היה יכול להיות נחמד לבחור אם להמשיך בטעינה או לא. 

פורסם

באייפונים החדשים הטעינה עוצרת.

יש שם גם מנגנון שמאט את הטעינה.

מקסימום אחרי 5 שנים תחליף בטריה ב-200 שקל.

נ.ב. אייפון 7? הגיע הזמן להתקדם..

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אני הייתי טכנאי סלולר במעבדות הרשמיות של אפל בארץ במשך כ5 שנים (עד לפני כשנה).

כאחד שקצת מבין בעניין, מתעסק עם אייפונים ביום יום כחלק משגרת החיים שלי, אתה יכול להיות רגוע.

אין שום בעיה להטעין אייפון גם כמה שעות לאחר שהוא מגיע ל100%.

הפגיעה בסוללה היא לטווח רחוק ובמינון מזערי.

אפל בעצמם מנחים את הטכנאים שלהם להגיד ללקוחות להטעין איך שהם רוצים ומתי שהם רוצים (לא, זאת לא קונספירציה כדי לגרום לאנשים להחליף סוללות/מכשירים).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...