Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש לאחי רכב אמין עם תא מטען גדול ומרווח פנימי גדול עבור משפחה צעירה עם שני תינוקות, חשבתי על הסוזוקי קרוסאובר 2017/18 לאחר מתיחת הפנים עם המנוע 1.4 טורבו והגיר האוטומטי הפלנטרי 6 הילוכים, מה דעתכם על הרכב הזה? אמין? חסכוני בדלק? מהנה לנהיגה?סוחב? והכי חשוב יש מספיק מקום בבגאז לעגלה ואמבטיה ובתא הנוסעים לשני כיסאות/בוסטרים ?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הרכב נותן מענה טוב לצרכים שציינת למעט הנאה מנהיגה. 

הייתי מוסיף גם בטיחות לדרישות של משפחה. וכאן הסוזוקי נופל כי אין מערכות בטיחות, יש רק מובילאי בהתקנה מקומית. 

הייתי מציע ספורטאז' 2016 מנוע 1600 שיהיה יותר מרווח (בהרבה) יותר בטיחותי  (בלימה אוטונומית וציקון סטיה מנתיב) אבל פחות זריז ופחות חסכוני. 

אופציה נוספת היא מיצובישי asx 2018 שתהיה מאוד אמינה, מרוות ובטיחותית. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצטרף להערה של קודמי בנוגע לעניין הבטיחות.

לדעתי בימינו,ובמיוחד כשהתקציב מאפשר,אין שום סיבה להעדיף רכב ללא מערכות בטיחות אקטיביות מצילות חיים.

הקרוסאובר ללא שום מערכת בטיחות כזו,ולכן לא הייתי ממליץ עליו,במיוחד לא כרכב משפחתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...