Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO אם יודעים לבדוק מים כשהמנוע חם אז לא נכווים ושם דבר לא קורה, צריך רק לדעת לשחרר את הלחץ כמו שצריך לפני ולא לפתוח במכה אחת, עשיתי את זה מאות פעמים באוטו של אבא שלי כשהייתה לנו בעיה של התחממות וכל 10 דקות היה צריך להוסיף ליטר מים, מעולם לא נכוותי ולא הייתי קרוב לכוויה לאחר שקלטתי את הטריק.

בקשר לשמן אתה צודק שהם לא צריכים לעבוד על הלקוחות ולמכור להם שמן כאשר הם לא צריכים, מהצד שלך זה נראה עבודה בעיניים אבל מהצד של התחנה זה נראה רווח נוסף, ף אחד לא מכריח את בעל הרכב לקנות את השמן וכל דבר שהמתדלק אומר לו זה בגדר המלצה, מי שלא מבין שלא יקנה! נכון שזה נשמע לא הגיוני כי כל אדם מפחד על האוטו שלו אבל עדיין מי שלא מבין וסומך על המוסך שלו אז ידע שלא אמורה להיות בעיה והוא יכול להמשיך לנסוע עד המוסך/עד לבדיקה של אדם מבין, בכל דבר בחיים יעבדו עלייך וזה כמו שלא תשפץ את הבית שלך כי נכנס קבלן הסתכל ואמר לך שהבית עומד ליפול. בחיים תמיד ינסו לעבוד עלייך וזה לא קשור לאיזה מדינה אתה גר או מה המנטליות בה, מי שלא מבין לא קונה והסברתי את זה לאמא שלי אחרי שהיא קנתה שמן מתחת דלק במחיר של 70 שקל, שמן שלא מתאים למנוע ויכל לגרום נזק, למרות שהשמן נפתח חזרתי למנהל תחנת הדלק והוא החזיר לי את הכסף+שמן מתאים בשביל להחליף את השמן שהם הוסיפו לי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בני, אם בהגה כוח עסקינן הרי לך כמה שאלות:

למה הגה כוח רגיל מאבד מהנוזל עם הזמן?

איפה ממלאים נוזל הידראולי להגה חשמלי?

האם משאבת הגה כוח רגיל מקבלת וואקום בדומה לבוסטר?

שבת שלום.

1 מערכת הגה כוח תקינה לא מעבדת שמן... והיה ונוזל או "נעלם שמן יש תקלה בדרך כלל נזילה וצריך לתקן.

2 בדרך כלל יש כוסית מילוי שמן או על המשאבה עצמה ולפעמים יש מיכל קטן מוצמד לדופן בתוך תא המנוע.

2 לא ממש לא .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

STIO אל תתדלק בפז יקנעם!

אם ממש דחוף לך תעלה לאורחאן, אבל יקרנים שם.

אני בכלל מתדלק בטן בנשר, הכי זול והשרות בסדר.

בברכה L.A

פורסם
בגלל זה אני מעדיף שרות עצמי...

איך משתמשים בשירות עצמי? גם עליי נמאס השאלות של המתדלקים אם לבדוק שמן ומים ובעיקר שירות עצמי יותר זול! מיכל דלק מלא של אונו עולה כבר 170 ש"ח! מה זה יש לי משאית?!

פורסם

טן באזה"ת חולון מוהלים...

אני הפסקתי למלא שם.

אני ממלא בדלק, שנמצא ביציאה מאזור, בתחנה שפעם עבדתי בה, מחיר מלא, אין שירות עצמי (גם אם היה, אני טיפוס חכם נורא, אין לי כרטיס אשראי), אבל הדלק איכותי, ולא מציקים לי שם עם השאלות שמן מים עמיית...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
STIO אם יודעים לבדוק מים כשהמנוע חם אז לא נכווים ושם דבר לא קורה, צריך רק לדעת לשחרר את הלחץ כמו שצריך לפני ולא לפתוח במכה אחת, עשיתי את זה מאות פעמים באוטו של אבא שלי כשהייתה לנו בעיה של התחממות וכל 10 דקות היה צריך להוסיף ליטר מים, מעולם לא נכוותי ולא הייתי קרוב לכוויה לאחר שקלטתי את הטריק.

בקשר לשמן אתה צודק שהם לא צריכים לעבוד על הלקוחות ולמכור להם שמן כאשר הם לא צריכים, מהצד שלך זה נראה עבודה בעיניים אבל מהצד של התחנה זה נראה רווח נוסף, ף אחד לא מכריח את בעל הרכב לקנות את השמן וכל דבר שהמתדלק אומר לו זה בגדר המלצה, מי שלא מבין שלא יקנה! נכון שזה נשמע לא הגיוני כי כל אדם מפחד על האוטו שלו אבל עדיין מי שלא מבין וסומך על המוסך שלו אז ידע שלא אמורה להיות בעיה והוא יכול להמשיך לנסוע עד המוסך/עד לבדיקה של אדם מבין, בכל דבר בחיים יעבדו עלייך וזה כמו שלא תשפץ את הבית שלך כי נכנס קבלן הסתכל ואמר לך שהבית עומד ליפול. בחיים תמיד ינסו לעבוד עלייך וזה לא קשור לאיזה מדינה אתה גר או מה המנטליות בה, מי שלא מבין לא קונה והסברתי את זה לאמא שלי אחרי שהיא קנתה שמן מתחת דלק במחיר של 70 שקל, שמן שלא מתאים למנוע ויכל לגרום נזק, למרות שהשמן נפתח חזרתי למנהל תחנת הדלק והוא החזיר לי את הכסף+שמן מתאים בשביל להחליף את השמן שהם הוסיפו לי.

את הטריק הזה של לפתוח קצת ואז לחכות שהלחץ ישתחרר גם אני מכיר וגם אני עשיתי את זה לפני 4 שנים באונו כאשר היה צריך להוסיף כמה ליטרים טובים כל 10 דקות לרדיאטור, ואז המים נזלו להם כמו נהר מתחת לאוטו אך בכל זאת זה מאוד מסוכן למי שלא מבין בזה ולא מתמצא בעיניין. כבר ראיתי איש מבוגר שכל היד הימנית וכל הפרצוף שלו מלאים כויות. למה? כי הוא פתח את המכסה שהמנוע חם בבת אחת!

ל- lethal acid: אני לא אסע עד תחנת "טן 10" בנשר (תל חנן) כדי לתדלק למרות שהתחנה נראת מפוארת.. מדובר על לפחות 30 ק"מ נסיעה...

ב"פז יקנעם" אני מתדלק תמיד מאז שיש לי רישיון (13 חודשים) ואין שום בעיות חוץ מהרמאויות של המתדלקים.

גם ההורים שלי תמיד תדלקו שם מאז ומתמיד עוד מאז שהיה לנו את הפיאט 127.

המשאבה הראשונה שם היא לתדלוק עצמי ואני חייב לדעת איך משתמשים בזה..

פורסם

אני חושב שהמתדלק כבר די מיומן ולא יעופו עליו מים רותחים.

בתדלוק עצמי אתה מעביר את הכרטיס אשראי ועוקב אחרי ההוראות(ת.ז,סכום לתדלוק וכ'ו) אחרי זה אתה מוציא את הפייה שאתה רוצה ומתחיל לתדלק, זה לא מסובך ויש לך הוראות ברורות מודבקות על המשאבה אז אין מצב שתטעה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
שלום.

אתה כתבתה : "אין ברכב הזה שמן הגה כח, יש הגה חשמלי".

ואני כותב"" אתה מדבר שטויות ולא מבין כלום"".

בדיוק כמו אותו תדלקן אבל הוא איין לא ברירה כי בדרך כלל אלא חילים נחמדים משוחררים שרוצים לזכות במענק השחרור ונעלצים לעבוד בתחנת דלק אתה לא!!!

לתשומת לבך!!! ברכבך יש מערכת הגה כוח . אבל המשאבת הגה מופעלת בעזרת מנוע חשמלי,

אבל מה לעשות היא הידראולית כמו כולם ויש ועוד איך יש "שמן הגה כוח".

בברכה בני ל.

בני שלום,

הרשה לי לתקן אותך: ברכבי אכן יש הגה כח, אך הוא מורכב ממנוע חשמלי בלבד.

המערכת נטולת שמן ומשאבת שמן, כפי שציינת.

אל תבלבל בין הגה אלקטרו-הידראולי, שאכן מורכבת ממשאבת שמן חשמלית.

מצורפת תמונה בהתאם.

אפי.

ElektrSLenkung01.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
בוודאי ששילמתי,

הרי לא מגיע ל"פז" להפסיד בגלל הטיפשות של המתדלקים שלה:wink: ... או שבעצם כן!:lol:

פז לא מפסידה מכך שלא שלמת, אם היית בוחר לא לשלם המתדלק היה צריך להוציא את הכסף מהכיס שלו ולשלם עליך.

בגלל זה אני מעדיף שרות עצמי...

תדלוק עצמי הוא מצויין, אך לא אחת הגיעו אלינו אנשים שתדלקו לעצמם סולר במקום בנזין, או לחליפין החליטו למלא לבד שמן ומים לרכב ועירבבו בין המיכלים וכמובן בחלק הזה הם כבר היו צריכים את עזרתנו כדי שנסייע להם לתקן את מה שעוללו לרכבם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שעושים מתדלקים לפעמים, זה לפתוח את מכסה מיכל האיבוי מעט, כיוון שהמנוע חם, המים עולים למעלה ונשפכים מתחת לרכב, אז אומרים לאדם להניע ומראים לו שחסרים המון מים! ברור הרי שכל המים נמצאים על הכביש!!!

כשאני עבדתי בתחנת דלק ראיתי מתדלקים אחרים עושים זאת, כששאלתי "למה" הם ענו לי: "מה אתה רוצה רונן (מנהל התחנה) לוחץ עלי לעשות מכירות כל הזמן מה אני יכול לעשות???"

אם מראש היו פותחים את מיכל האיבוי כאשר המנוע מונע, אז המים לא היו משפריצים כלל(!) אגב, כך באמת ניתן לבדוק מים לרכב חם! כאשר יש מיכל איבוי (לא בכל רכב) וכאשר הרכב מונע! אז המים לא משפריצים!!! ולא מקבלי כוויות!!!

בברכה נדב

נ.ב.

כל יום היה יוצא לי לבדוק לפחות רכב אחד שהיה לו עודף של איזה 1\2 ליטר שמן על מנוע חם(!) והוא היה מספר שמילאו לו בתחנת דלק

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אם מראש היו פותחים את מיכל האיבוי כאשר המנוע מונע, אז המים לא היו משפריצים כלל(!) אגב, כך באמת ניתן לבדוק מים לרכב חם! כאשר יש מיכל איבוי (לא בכל רכב) וכאשר הרכב מונע! אז המים לא משפריצים!!! ולא מקבלי כוויות!!!

במכוניות פיאט אם אתה תשאיר את המכסה פתוח המים ישפכו החוצה עד שהמאוורר יכנס לפעולה.

פורסם

המשאבה הראשונה שם היא לתדלוק עצמי ואני חייב לדעת איך משתמשים בזה..

כל מה שצריך לתלוק עצמי זה כרטיס אשראי והרבה מצב רוח :wink:.

יש הוראות לתדלוק עצמי, תקרא תפנים תדלק.

בברכה L.A

פורסם

אותי מעניין משהו אחר, נסעת מחיפה לת"א, למה נכנסת לסיירים?

הסיירים זה אחרי ת"א ועשית עיקוף לא קטן סתם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אותי מעניין משהו אחר, נסעת מחיפה לת"א, למה נכנסת לסיירים?

הסיירים זה אחרי ת"א ועשית עיקוף לא קטן סתם

אני גר באזור, ולכן כתבתי שנסעתי מחיפה לכיוון ת"א, ולא לת"א.

בחרתי לתדלק שם משום שבחרתי בנתיב הנסיעה לעבור לאחר מכן דרך אזור התעשיה של חולון.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
כל פעם מחדש עולה לי השאלה הזאת כאשר אני מתדלק.

"האם לבדוק שמן מים?"

תגידו הבעלים של תחתנת הדלק משלם למתדלק המסכן/ה ת דמי ביטוח או תוספת סיכון אם במקרה חס וחלילה ישפריצו למתדלק לפנים מי קירור רותחים?

למה זה בכלל מקובל?

השאלה היחידה שצריכה להיות לדעתי

"האם לנגב לך את השמשה?" למרות שגם את זה הם עושים על הפנים.

בברכה L.A

כנרה שאתה לא יודע שמנהלי תחנות הדלק מקבלים על הראש ולכן מאלצים את המתדלקים למכור שמנים אני עובד בתחנה דלק ומחוייב למכור כל יום 200 ש"ח שמנים 200 תוספים ו 150 קמעונאות אחרת שבוע אחרי אני לא יופיע בסידור עבודה אבל לדפוק אנשים תאמין או לא לא כולם עושים את זה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...