Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, yonisi כתב:

פות"ש - ה AI שיש היום לא מספיק טוב (ואני קצת מכיר AI וספציפית אפילו AI של מערכות לרכב). היית מוכן היום לתת לטסלה לנהוג וללכת לישון בכביש 6? אתה מוכן להיות חלק מ ה 0.000000000000000001% סיכוי לתקלה בנסיעה אוטונומית נתונה?

אבל היי, לפחות יפתחו עליך באג במערכת ויתקנו עוד בעיה בדרך לשלמות המיוחלת :)

האם היית מוכן ללכת לישון בכביש 6 כשבן אדם אחר נוהג ברכב?

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי פעם שהכרמלית בחיפה אוטומטית לחלוטין והסיבה היחידה שיש "נהג" בקרון הראשון זה כדי שאנשים לא יתחרפנו.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

האם היית מוכן ללכת לישון בכביש 6 כשבן אדם אחר נוהג ברכב?

כן, כל עוד זה בשוליים הרחוקים, ולפחות עם שמיכה טובה כי קור כלבים בתקופה הזאת 😂

• מצחיק 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

קראתי פעם שהכרמלית בחיפה אוטומטית לחלוטין והסיבה היחידה שיש "נהג" בקרון הראשון זה כדי שאנשים לא יתחרפנו.

רכבות ללא נהג נפוצות מאוד  בנמלי תעופה, בקישור בין טרמינלים (או מעבר אגפים בטרמינלים גדולים). מה שמאפיין אותן הו הפרדה מוחלטת של המסילה מהציבור, כולל מחיצות על שפת הרציפים בתחנות עם דלתות המתואמות לעצירת הרכבת. בכרמלית התנאי הזה לא מתקיים. ודרך אגב, בעולם הגדול יש סיבה נוספת - בקרבת תא המפעיל יש מושבים ייעודיים לנשים, כדי לנץהקשות על הטרדתן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

https://www.ice.co.il/auto/news/article/846028

סוף לנהגי המוניות בישראל? כך תראה התחבורה הציבורית בקרוב

אושר בקריאה שנייה ושלישית את הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה, כאשר בקריאה השלישית תמכו בהצעה 9 חברי כנסת ללא מתנגדים. מפעילי כלי הרכב האלה יחויבו בקבלת היתר הפעלה מהמפקח על התעבורה במשרד התחבורה
מערכת ice | 8/3/2022 

הצעת חוק זו נועדה להסדיר את המעבר משלב הניסויים בכלי רכב עצמאיים שיושב בהם נהג בטיחות כאמור, לשלב של נסיעות ניסיוניות ברכב עצמאי בלא נהג כלל, ואף עם הסעת נוסעים, וכן למטרות מסחריות, כלומר בשכר או שלא בשכר, וכל זאת באמצעות מגוון פתרונות טכנולוגיים להפעלת כלי רכב עצמאיים וכפי שיפורט להלן".

אני המלצתי לא לקחת חניה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eladns כתב:

https://www.ice.co.il/auto/news/article/846028

סוף לנהגי המוניות בישראל? כך תראה התחבורה הציבורית בקרוב

אושר בקריאה שנייה ושלישית את הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה, כאשר בקריאה השלישית תמכו בהצעה 9 חברי כנסת ללא מתנגדים. מפעילי כלי הרכב האלה יחויבו בקבלת היתר הפעלה מהמפקח על התעבורה במשרד התחבורה
מערכת ice | 8/3/2022 

הצעת חוק זו נועדה להסדיר את המעבר משלב הניסויים בכלי רכב עצמאיים שיושב בהם נהג בטיחות כאמור, לשלב של נסיעות ניסיוניות ברכב עצמאי בלא נהג כלל, ואף עם הסעת נוסעים, וכן למטרות מסחריות, כלומר בשכר או שלא בשכר, וכל זאת באמצעות מגוון פתרונות טכנולוגיים להפעלת כלי רכב עצמאיים וכפי שיפורט להלן".

אני המלצתי לא לקחת חניה

זה מיד הזכיר לי שרשור מ-2016... שם סוף נהגי המוניות היה בגלל אובר.

הימור שלי: נהגי  מוניות יהיו פה עוד הרבה שנים וגם יש עוד הרבה שנים עד שיהיו פה מכוניות אוטונומיות ונוכל לוותר על הרכב ועל החנייה

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, avargel כתב:

טעות חמורה

מקווה שלא יפעל לפי ההמלצה.

מתווספות הרבה דירות בשכונה. הצפיפות עולה והחניות ברחוב פוחתות, כי מרחיבים מדרכות ושבילי אופניים. התחבורה הציבורית לא משתפרת. זה מה שעובדתית קורה בכל מקום ועל סמך זה כדאי להחליט, לא על סמך כתבות דמיוניות בווינט.

עדיף להיות עם חניה ולא להשתמש בה מאשר להיות בלי ולהסתובב שעה לחפש חניה אחרי יום עבודה מתיש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 3

פורסם

אגב חנייה בבניינים חדשים היא מוצר שקל מאוד להשכיר, הביקוש גבוה בהרבה מההיצע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אם התחזיות האופטימיות ביותר שלך יתממשו בעוד 4 שנים עדיף לו להיות עם חניה, שזה נדל"ן ששווה כסף. יותר כסף ממה שהיה שווה לפני 4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 14:43, vadim6385 כתב:

אתה מוכן להיות חלק מ ה 0.000000000000000001% סיכוי לתקלה בנסיעה אוטונומית נתונה?

הסיכוי לטעות אנוש הרבה יותר גבוה מזה.......

הבעיה שיקח הרבה זמן להגיע לסיכוי כל כך נמוך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...