Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ביעסתם לי את התXX

לא נורא

נתנחם בעובדה שהאוטוביאנקי תשרת אותי עוד 10 שנים וגם הE36

תכלס בניתי על זה שהילד בן ה9 לא יצטרך ללמוד נהיגה, נו טוב,נתחיל לחסוך מעכשיו...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 3 שעות, bobi כתב:

כבר עכשיו אתה יכול להזמין מונית שתיקח אותך לכל מקום מתי שתרצה במקום להחזיק רכב.

והקטע הכי קטע שבמצטבר, זה גם יותר זול מלהחזיק רכב.

פורסם

איך יוחאי?

מהבית לעבודה 80 שקל

מהעבודה לאכול 40 שקל

משם לסבתא 25 שקל

משם בחזרה לעבודה 50 שקל

ומשם לבית 80-90 שקל תלוי בפקקים

= 285 שקלים

לכל יום!

הוולוו 2008 S60 לוקחת לי 320 שקל ל500 ק"מ

220 שקל לחודש ביטוח צד ג וחובה לכל חודש דרך WESURE

איך זה יוצא משתלם יותר במונית?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כמה אתה חושב שעולה מחיר קנית הרכב, הטיפולים, ירידת הערך שלו, מחיר קנית החניה. זה מאות אלפי שקלים.

כמה אתה חושב שתעלה מונית אוטונומית?

פורסם

סוג של תחבורה ציבורית

נניח חופשי חודשי 700 שקל

הרי המדינה תרצה להוריד את תאונות הדרכים לא?

כל הרוג זה מיליון שקל?

כל פצוע זה כמה? כל החיים יקבל כסף מהביטוח ו או ביטוח לאומי ולא יהיה יצרני לחברה?

אין פה נוסחה של עלות\תועלת?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

משם לבית

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 29.1.2022 בשעה 21:38, eladns כתב:

מחיר החנייה מאמיר שם לחנייה פרטית.

ואני שואל למה?

2026 לא יהיה רכב שנזמין באפליקציה ולא נצטרך יותר חנייה?

זה לא ריאלי לחשוב ב2026 האוטונומי יחגוג פה?

מעבר לכל הדברים הנכונים שענו לך

אני מנסה להבין את הראש

מבחינתך בעתיד הקרוב יהיה רכב אוטונומי שיתופי, ולכן על הקבלן לתמחר את החניה בזול

אבל מה עם צד הרוכש במשוואה הזאת?

אם הוא מאמין שבעתיד הקרוב יהיה רכב אוטונומי שיתופי, למה לו בכלל לרכוש חניה?

למה אתה מצפה שרק הקבלן יפעל בהתאם לאמונה הזאת אך לא הרוכשים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי

למה לא מדברים על זה?

למה לא נותנים לוח זמנים משוער?

כבר אמר פה מישהו שכל שנה אומרים שנה הבאה זה פה ודוחים בעוד שנה

אז איפה זה נמצא? איפה זה תקוע?

BMW E36 M40 year of 1992

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדברים חופשי, רק שאי אפשר להבטיח כלום.

אף אחד לא יכול לתת לך צפי ולהתחייב עליו, אפילו לא בערך. אישי אני לא מאמין שכל התנועה תהיה אוטונומית ולא נצטרך רכב פרטי בימי חיי, אבל זה רק תחושה ואשמח להתבדות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

זה בדיוק מה שאמרתי

למה לא מדברים על זה?

למה לא נותנים לוח זמנים משוער?

כבר אמר פה מישהו שכל שנה אומרים שנה הבאה זה פה ודוחים בעוד שנה

אז איפה זה נמצא? איפה זה תקוע?

אם יש תאונת שרשרת המונית עם עשרות הרוגים כתוצאה מזה שמישהו שיחק בטלפון או נרדם על ההגה - טוב, עוד מספר לסטטיסטיקה.

אם ילד ברחוב נבהל והפיל כדור גלידה כי הוא ראה אוטו בלי נהג - זה מינימום עליית המכונות, אסור לתת להם לעלות על הכביש, think of the children.

אף אחד לא יכול לתת לך זמנים כי זה תלוי בהמון גורמים שלא קשורים אחד לשני. גם אם הטכנולוגיה 200% בשלה, זה עדיין תלוי ברגולטורים, דעת הקהל והטימטום של האדם הפשוט.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

@vadim6385

אני חושב שסיכמת את הכל במשפט אחד:

,,...הטימטום של האדם הפשוט..."

אתה פשוט צודק.

על זה לא חשבתי

אם אנשים עושים את כל הבלאגן עם החיסונים עם כל מיני המצאות מטורללות,מה יהיה שהרובוטים ישלטו פה?

נראה להם שחור על גבי לבן- רובוטים נוהגים 2-10 הרוגים בשנה

אני אדם נוהגים-400 הרוגים בשנה

מה יחליטו? 400 הרוגים בשנה.

באמת נקודה למחשבה. האדם לא יתן, כל שכן הערס המוביל דעה עם המרצדס שלו, למהפכה הזאת לקרות. אולי אולי אולי רק אם יפגעו להם בכיס כמו עכשיו עם תדלוק בגז ששנה שעברה היה 1.7 שקל בבית דגן {התחנה הזולה בארץ} והייתי מתדלק פול טנק את היונדאי טרגדיה ב70-80 שקל. היום זה 2.7 בבית דגן ו3.11 בגבעת זאב אז פול טנק זה איזה 130-140 שקל.

ומחר תיהיה עלייה של עוד 30 אגורות אז הרווח נשחק ואנשים שוקלים שוב לגבי התקנה של 6-7 אלף שקל של מערכת.

אז אולי אם הביטוח של רכבים רגילים יהיה 15-20 אלף שקל בשנה, אזיי הם יקחו את הרובוט שינהג.

מבחינתי- כל הצלת חיים שווה את זה. בעיקר מה שהולך בכבישים שהמצב ממש נהפך מטורלל. מפקקים ועד זעם בדרכים- מפחיד לצפור למכונית ממול.

{אף על פי כן אני ממשיך לנהוג במהירות של זקן. אני מוכיח לכולם שוולוו שייכת לזקנים ולא עוברת את ה60 בבגין ולא 30 בשכונה}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
בתאריך 30.1.2022 בשעה 07:34, eladns כתב:

איציק עניין החניות דיי מתעתע בחוזה

או אחת בחינם בחוץ

או 2 עם מכפיל חנייה

או כלום והנחה של 50-70 אלף שקל

או עוד אחת ב80-100 תלוי אם בחוץ,אם במכפיל חנייה או עם שקע טעינה

חוזה לא מובן בכלל.

בייחוד שנראה שהעולם צועד לרכב אוטונומי.

אני טועה?

גם לדעתי כדאי מאוד לקנות חניות ועדיף שתיים. רכבים אוטונומיים עוד מספיק רחוקים מאיתנו.

בצד המערבי של השכונה הירוקה למשל יש מצוקת חניה מטורפת. מה שנקרא אנשים חונים על העצים.

בצד המזרחי הרבה יותר רגוע. אולי כי בקושי יש 3 בניינים עם מעל 9 קומות ואולי כי יש יותר חניות ציבוריות. אבל אפילו כאן, בשעות הערב המאוחרות, לא בטוח שתמצא חניה ציבורית פנויה במרחק סביר (סביר זה עד 5 דקות הליכה - זה לא תל אביב כאן).

אל תבנה על חניות ציבוריות. הרבה אנשים שיש להם שתי חניות עוקבות (ובמקרה שלך במכפיל) מעדיפים להחנות את אחד הרכבים בחניה ציבורית כדי לצאת ולהכנס בקלות. יש גם כאלו שהופכים חניה תת קרקעית למחסן או מעמידים איזה ואן או נגרר בתור מחסן בחניה עילית, ואת הרכב מחנים בחוץ. ככה נותרות אפילו פחות חניות לשימוש כללי.

אישית, כנראה שהייתי הולך על אופציית המכפיל, אם הפרוטה לא מצויה בכיסך. לא חושב שהייתי מוסיף 80-100 אש"ח בשביל חניה שניה נפרדת, אבל חשוב שתהיה האופציה למקרה שמגיעים בערב ואין חניה ציבורית פנויה.

עוד דבר - לא כדאי לשלם הרבה על עמדת טעינה. כבר היום התקנת עמדות טעינה היא עניין די זול ואם הקבלן גובה על זה 10K ש"ח ומעלה, שישמור אותה לעצמו. תתקין כשתצטרך.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

@vadim6385

אני חושב שסיכמת את הכל במשפט אחד:

,,...הטימטום של האדם הפשוט..."

אתה פשוט צודק.

על זה לא חשבתי

אם אנשים עושים את כל הבלאגן עם החיסונים עם כל מיני המצאות מטורללות,מה יהיה שהרובוטים ישלטו פה?

אני בונה על זה שהרובוטים יהיו יותר חכמים מאיתנו, יחזו את ההתנגדות מראש, וידעו לטפל בה.

איך יטפלו בה - אולי יציפו אותך במלאווח פיצה ופורנו VR עד שתמות, אולי יגיעו למסקנה שכריית חומרים מגוף האדם זאת הדרך הכי יעילה לייצר חלקים למחשב קוואנטי, אולי ימצאו דרך לשלב את התודעה האנושית עם הבינה מלאכותית בצורה הכי יעילה שאפשר.

אולי הילדים שלך, כשיתבגרו, כבר יחיו בעולם שבו האלגוריתמים שולחים רכב אוטונומי שייקח אותך למקום שלא ידעת שבכלל קיים, וכולם יחיו בסבבה עם זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 דקות, vadim6385 כתב:

אני בונה על זה שהרובוטים יהיו יותר חכמים מאיתנו, יחזו את ההתנגדות מראש, וידעו לטפל בה.

xxxx xxxxx xx x xxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xx xx xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxx xxx xxxx xxx xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx xx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxxxxx

אולי הילדים שלך, כשיתבגרו, כבר יחיו בעולם שבו האלגוריתמים שולחים רכב אוטונומי שייקח אותך למקום שלא ידעת שבכלל קיים, וכולם יחיו בסבבה עם זה.

ונאכל רק קפסולות שמזינות אותנו לשנתים קדימה,

ויחברו לנו ציפ' בראש שיהיה מסונכרן, וכו' וכו',

תפסיקו להאמין שהדור הבדיוני כאן מעבר לפינה,

כי זה ממש לא שם,

אלא אם אתם מאמינים שהקידמה יכולה לגבור על האנושות, 

והמחשבים יום אחד ישתלטו על העולם,

ומכאן לקונספירציות מטומטמות שלא יגמרו בשום מקום,

תחיו את ההיום, את המחר, את העתיד, ולא את הדמיון.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...