Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX - מאיפה מתחילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

האם נדרש אינטרנט בשביל להתקין את הגייםפאס ולשחק בגיימפאס?

כל הרעיון של גיימפאס זה האונליין והחנות....

לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

האם אפשר לחבר לאקסבוקס, דונגל לאינטרנט סלולרי ולהשתמש על מנת לחבר לאינטרנט?

xbox לא תומך בTethering לא בUSB ולא בBluetooth - כלומר תצטרך לחבר לו משהו עם WIFI או Ethernet רגילים.

הוטספוט של טלפון לדוגמא אבל עובד בלי בעיה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 1 דקה, Liviur כתב:

כל הרעיון של גיימפאס זה האונליין והחנות....

xbox לא תומך בTethering לא בUSB ולא בBluetooth - כלומר תצטרך לחבר לו משהו עם WIFI או Ethernet רגילים.

הוטספוט של טלפון לדוגמא אבל עובד בלי בעיה.

אין בעיה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק להוסיף - במסגרת הגיימפאס אולטימייט מקבלים גם את האופציה לשחק את המשחקים בענן.

שיחקתי עם זה פעם ראשונה בסופ״ש וזה עבד מ ד ה י ם. פי כמה וכמה יותר טוב מאיך שזה עובד דרך Browser והאמת הרבה יותר טוב מGeforce now שעומד לקבל ביטול בגלל זה כנראה (משאיר אותו רק כי הוא מחובר לסטים)

אני כן אציין מראש שהחיבור אינטרנט שלי מדהים (חוטית מקבל ג׳יגה סימטרי קבוע עם פינג חד ספרתי. יחי Verizon fios בארה״ב... עולה הרבה אבל יש תוצאות)

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דרך אגב, גם אני התעניינתי לגבי אקסבוס לילד ובסוף קניתי לו את ה S החדש. גם אח שלי.

יש אפשרות לעשות קומבינה על גיימפס ולשחק ביחד עם אותו מנוי.כל אחד במיקום אחר.

פותחים 2 יוזרים על אותה קונסולה, עושים ל 3 שנים מנוי LIVE  וא ז מקבלים אפשרות להמיר לגיימפס באותו מחיר...

• אהבתי 1
פורסם

מגניב לגמרי

היה את הדג הזה ב 999 בשופרסל לפני חודש בערך כולל 200 שקל מתנה החזר בתווים, חבל שלא לקחתי.

אמנם קניתי את ה PS5 אבל היה נחמד להנות משני העולמות 😁

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה מעצבן, אלפייה ל3 שנים. זה זול מאוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

איך קונים גיימפאס ל 3 שנים? 

הכוונה ל gamepass ultimate כמובן, גיימפאס רגיל זה בלי מולטיפלייר נראה לי.

אני כרגע משלם 40שח בחודש על האולטימייט...

פורסם

קונים ברשת רשיון לאקסוקס live לשנה כפול 3

בקונוסלה מכניסים כל פעם שנה עד שמגיעים ל 36 חודשים.

נכנסים לGAMEPASS ואז שואל אותך אם אתה רוצה בדולר לנסות. אחרי שאתה מאשר אז כותבים לך אם אתה רוצה להמיר את הרשיון.

תעשה חיפוש באינטרנט

https://www.pcworld.com/article/397667/get-3-years-xbox-game-pass-ultimate-tip.html

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 18:26, DareDevil כתב:

מעלה מן האוב, אחי קיבל והתקין את האקסבוקס בדירה והוא מרוצה ממנו.

1. האם נדרש אינטרנט בשביל להתקין את הגייםפאס ולשחק בגיימפאס?

2. האם אפשר לחבר לאקסבוקס, דונגל לאינטרנט סלולרי ולהשתמש על מנת לחבר לאינטרנט?

*אי אפשר להשתמש בתשתית אינטרנט הקיימת מסיבות כאלה ואחרות..

תתחדשו, X או S?

גיים-פאס בלי חיבור לאינטרנט זה אוטו בלי גלגלים, אפילו אם המשחק אצלך לדעתי הוא בודק כל תחילת משחק שעדין מותר לך לשחק איתו ככה שזה לא עוזר שהוא מותקן לך, לא תצליח לשחק בלי חיבור

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 2 דקות, DrorZi כתב:

תתחדשו, X או S?

גיים-פאס בלי חיבור לאינטרנט זה אוטו בלי גלגלים, אפילו אם המשחק אצלך לדעתי הוא בודק כל תחילת משחק שעדין מותר לך לשחק איתו ככה שזה לא עוזר שהוא מותקן לך, לא תצליח לשחק בלי חיבור

בסוף קנינו את XBOX S 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

XBOX series S

זה מה שקנינו בסוף טעות שלי הקונסולה האחרונה ששווקה לפני שנתיים 

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...