Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובמיוחד לכל מי שיכול לעזור בבעיה.

ברשותי רכב יגואר אקס טייפ 2002 מתפקד היטב חוץ מבעיה אחת - הודעה חוזרת של מעגל תקול בחיישן למבדה מעל הממיר הקטליטי. P1647.

לקחתי את הרכב ל2 חשמלאים שלא ידעו להתעסק בחוטים והתחילו להחליף לי חיישן אחרי חיישן בלי להבין שהבעיה היא במעגל שלפי חיבור החיישן.

אני יודע שיש שיטה לבטל את החיישן כך שההודעה לא תופיע, זה באמצעות נגדים שעולים כמה שקלים.

אם יש מישהו שיכול לעזור לי בזה אני אשלם לו באופן פרטי.

אודה אם אתם מכירים בעל מקצוע שיודע להתעסק בלי לעשות ניסויים.

פורסם

האם בעבר צמת החוטים של החיישן הייתה מקצרת?

לעיתים נגרם נזק למחשב המנוע כתוצאה מקצר בצמה של החיישן.

ניתן לבצע תיקון למחשב אבל לפני הכל צריך לבדוק כדי לענות לך.

פורסם
לפני 43 דקות, X-type 2.5L כתב:

שלום לכולם ובמיוחד לכל מי שיכול לעזור בבעיה.

ברשותי רכב יגואר אקס טייפ 2002 מתפקד היטב חוץ מבעיה אחת - הודעה חוזרת של מעגל תקול בחיישן למבדה מעל הממיר הקטליטי. P1647.

לקחתי את הרכב ל2 חשמלאים שלא ידעו להתעסק בחוטים והתחילו להחליף לי חיישן אחרי חיישן בלי להבין שהבעיה היא במעגל שלפי חיבור החיישן.

אני יודע שיש שיטה לבטל את החיישן כך שההודעה לא תופיע, זה באמצעות נגדים שעולים כמה שקלים.

אם יש מישהו שיכול לעזור לי בזה אני אשלם לו באופן פרטי.

אודה אם אתם מכירים בעל מקצוע שיודע להתעסק בלי לעשות ניסויים.

תיאור התקלה נופל על חיישן חמצן קדמי (בנק 2) אתה צריך לזהות את החיישן הזה, לראות אם התקלה חוזרת מייד- זה יהיה יותר קל לאמת את זה.

חוץ מזה, בדגם  שלך מתקינים רק חיישן מקורי- תחפש את המקט שלו ותזמין מקורי מחול או משהו ותגיע לבן אדם עם החיישן .

כמובן שיש לבדוק צמת חוטים , התנגדות, וחיווט למחשב וכו', אבל אם התקלה חוזרת מייד ניתן לבדוק את החיישן עצמו- לבדוק רציפות של גוף חימום... ועוד.

פורסם

שווה לציין שזה זה החיישן שעל פיו מחשב ניהול מנוע קובע את כמות הדלק המוזרק לכל הצלינדרים של בנק 2, כאשר ניהול מנוע מתבצע בחוג סגור. 

אתה מתאר את זה כאילו בוא נשים כמה נגדים הנורה תכבה והרכב יסע כרגיל. זה ממש לא עובד כך, לא עם החיישן למדה העליון. עם התחתון לפעמים כן.

לבטל את החיישן הזה שווה ערך ללחזור לימי הקרבורטור. זה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות. 

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...