Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות מאזדה 3 חדשה לאחר חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי  לפני  כחודש  מאזדה  3  חדשה    דגם  קומפורט    "  אפס   קילומטר".  המחיר  128000  שח. סך  הכל  עיסקה טובה.  הרכב  יפה חיצונית ופנימית ,  עם  אבזור  עשיר, זריז , בידוד  רעשים מצוין  . הדבר  היחיד  שמפריע לי -  נוחות  נסיעה נמוכה    בעיר  . נוקשה מידי .  לדגם  הקודם  היה מיתלה  רב חיבורי  ,  לנוכחי קורת מתח.  ההבדל  מורגש  היטב  . החלטה  מוזרה  של  היצרן-  אולי  בגלל  הכבישים   האיכותיים יותר   בחו"ל . 

פורסם

הסיבה לנוקשות היא לא המתלה הרב חיבורי לעומת קורת המתח.

דווקא לכאורה יותר קל לכייל קורת מתח לעומת רב חיבורי, ככה לפחות טוענים.

הבעיה היא שהכבישים שלפיהם מכיילים רכבים (בטח יפניים שמיועדים קודם כל לשוק האמריקאי) - הם אחרים מאשר שלנו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם בחדש זה לא יותר טוב.

וגם בקודם ספורט עם החישוקי 17 אינץ'.

זה רכב נוקשה למדי בכל קונסטלציה שנתקלתי בה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...