Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 מנוע 165 כס מול מזדה 3 120 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.  מאזדה 3 אחת המועמדות המרכזיות שלי לקנייה בקרוב (מול טויוטה קורולה או פריוויוס או הונדה סיוויוק) 

שאלתי : מזדה 3 ספורט עם מנוע 2000 ו165 כוחסוס  עולה די דומה למזדה 3 עם מנוע 1.5  120 כוח סןס.   איך זה יכול להיות?

מה, אין עדיפות ברורה למזדה חזקה יותר?

צריכת הדלק נראית די דומה...  מוזר

תודנ לעונים

פורסם

מנוע ה-2.0 עדיף בכל הקשור לביצועים. ל-1.5 יתרון קל בצריכת דלק, אבל הפער לא משמעותי. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שמאזדה 3 עם מנוע 1.5, מאותה הצורה ( סדן/ האצ'בק),  מאותו השנתון ואותם הנתונים נסחרת באותם המחירים כמו מאזדה 3 מנוע 2.0.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בעיקרון בזמנו, כלומר 2016-2017 (ואולי גם אחרי) ה-3 עם ה-2 ליטר הגיעה ברמות גימור - ספורט, קומפורט וספיריט (לפי סדר עולה), ה-1.5 ליטר הגיעה רק ברמת קומפורט האמצעית (אחרי שנעלמה רמת הגימור אקטיב הפשוטה).

ל-2 ליטר ספורט ו-1.5 ליטר ספיריט היה אותו מחיר מחירון (כשבדקתי זה היה 132,900 לשתיהן).

אז יכול להיות שהמחירון דומה עד כדי זהה, אותו מותג, אותו דגם, אותם שנתונים וכו'. אבל לא בטוח שהן נסחרות באותו מחיר.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...