Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אנשים,

קיבלתי דוח 250 שח על חנייה שלא כדין, העבירה היא " באופן שיש בו כדי להפריע ולסכן או לעכב את התנועה או את העוברים בדרך".

חניתי בחניון של מתחם הרובע בראשון לציון בתוך חניון כזה, רכב חנה לפני ואני חשבתי שזאת חניה פנויה, לא מצוייר חניות בבירור וגם איפה שחניתי לא נראה כמו נתיב נסיעה..

האם העבירה תואמת את הדוח? יש טעם לערער?

אני הפיגו השחורה, מולי חנתה פולו לבנה שלא קיבלה דוח!

תודה מראש

0adac13c-fc05-465e-8e71-fc75feedda7f0.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

תצרף סרטוט של החניון עם סימונים של מיקומי החניה שלך ושל הפיג'ו. אגב, איך אתה יודע שהוא לא קיבל דו"ח?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 8 שעות, fatboy1340 כתב:

תצרף סרטוט של החניון עם סימונים של מיקומי החניה שלך ושל הפיג'ו. אגב, איך אתה יודע שהוא לא קיבל דו"ח?

הפולו חנתה מולי וחסמה ראשונה את המעבר, אני חשבתי שזאת חניה וחניתי מולה.

זה לא נראה כמו נתיב ולא מסומן כלום על הכביש למעט האדום לבן מימין לרכב שלי. 

לגבי הדוח שלדעתי הפולו לא קיבלה, הוא חנה לפני, חזרתי לרכב ראיתי את הדוח, לו לא היה דוח על השמשה, מה האפשרויות? שהוא בא לרכב ראה את הדוח ולקח אותו מבלי להזיז את הרכב? לא נשמע הגיוני..

Screenshot_20210819-085257_Maps.jpg

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

צר לי, אתה חונה ליד שפת מדרכה צבועה באופן ברור באדום לבן.

העובדה שרכב אחר חנה שם קודם לא ממש מהווה טיעון, גם העובדה שעשית זאת בתום לב.

אתה יכול להתלונן על אכיפה סלקטיבית, אין לי מושג מה הסיכוי של זה לעזור לך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אכן נראה שחנית במעבר המיועד לכלי רכב. אבני שפה צבועים אדום לבן - רמז נוסף לא לחנות שם. אני מניח שגם אין שם סימון של תיבת חניה , כמו במקומות אחרים בחניון

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני בטוח שלא שמת לב.

אתה חוסם מעבר של כלי רכב. דוח מוצדק בהחלט (וחשוב!)

נכון שהסימונים מחוקים במקומות רבים. עדיין לא מצדיק חנייה כזו למרות שסימון תקין היה מדגיש לך את האיסור

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני מכיר את האזור, חנית במעבר שמאפשר לצאת מהמגרש מבלי לחזור על העקבות.

הדו"ח מוצדק, מה שבאמת מוזר זה למה הרכב הלבן לא קיבל דוח.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

"זה לא נראה כמו נתיב ולא מסומן כלום על הכביש למעט האדום לבן מימין לרכב שלי. "

מה אתה עוד צריך

שיעמוד שם איש וינפנף שאסור לעצור קל וחומר להחנות

• מצחיק 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני כשעה, ישה כתב:

"זה לא נראה כמו נתיב ולא מסומן כלום על הכביש למעט האדום לבן מימין לרכב שלי. "

מה אתה עוד צריך

שיעמוד שם איש וינפנף שאסור לעצור קל וחומר להחנות

כשאתה ממהר ומגיע לחניה פנויה שמישהו כבר חסם את המעבר זה נראה כמו חניה..

אין סימון של קווים על הכביש ולאדום לבן לא שמתי לב בכלל רק בתמונות.

מה לגבי הדוח שלדעתי הפולו לא קיבלה? יש לי אפשרות לטעון לאפליה כלשהי או האם יש דרך לבדוק אם הוא גם קיבל דוח?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני כשעה, Tom777 כתב:

כשאתה ממהר ומגיע לחניה פנויה שמישהו כבר חסם את המעבר זה נראה כמו חניה..

אין סימון של קווים על הכביש ולאדום לבן לא שמתי לב בכלל רק בתמונות.

אלה תירוצים, לא טיעונים משפטיים רלוונטים. אבני השפה צבועות באופן ברור.

לגבי הפולו, אתה מוזמן לחפש ברשת לגבי אכיפה בררנית או סלקטיבית, אבל פסקי הדין שאני מצאת יבנושא מתייחסים לנוהל שיטתי של אפליה באכיפה (תושבים העיר לא, תושבי חוץ כן למשל), לא רכב בודד שקיבל או לא. אבל לא חפרתי בנושא.

אתה גם לא יכול לדעת בודאות שהפולו לא קיבל דו״ח, אולי מישהו לקח אותו, ולא, אין לך דרך לברר אם קיבל, זה לא הרכב שלך ואינך זכאי לפרטים עליו ועבירות שביצע.

פורסם (נערך)

העבירה היא מוצדקת וברורה. אבני השפה צבועות באדום לבן, שזהו תמרור בלוח התמרורים (818), האוסר עצירה ו/או חנייה. זהו אפילו תמרור ותיק ביותר, ונפוץ עד מאוד, כך שלא ניתן לטעון שמדובר בתמרור הנכנס ללוח התמרורים אך לאחרונה, או שאינו מוכר.

הטיעון שרכב אחר ביצע את העבירה קודם - אני מניח שאתה מבין שזה לא באמת טיעון...

לעניין האכיפה הסלקטיבית, תצטרך להוכיח זאת, ואני כלל לא בטוח שיהיה באפשרותך לעשות זאת.

ראשית אינך יודע אם אכן לא קיבל דוח. אולי קיבל, וילדים שחומדים לצון הסירו את הדוח משמשת הפולו? אולי נרשם לו דוח, אך הפקח לא הצמידו כראוי לשמשה, והוא פשוט עף? אולי נרשם לו דוח, אבל המדפסת של הפקח פסקה לעבוד (דהיינו, אותו נהג עוד יקבל את הדוח למענו בדואר רשום)?

ושנית, אפילו אם תצליח להוכיח שלא קיבל דוח, הרי שאולי מתקיים לגבי הפולו הסייג הכתוב בחוק ("אלא אם הדבר דרוש למילוי הוראת כל דין")? ואולי אפילו המקרה הפשוט - בדיוק לאחר שסיים הפקח למלא את הדוח שרשם לחובתך, נגמרה לו המשמרת?...

עריכה אחרונה על ידי Keyser Söze
  • תוכן חדש...