Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי תקציב 30-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב משפחתי אמין נוח ומרווח מאחור לשלושה ילדים גדולים. חשוב שיהיה עם פתחי איוורור גם מאחור (כדי שישרדו נסיעות איתי) ושיהיה מנוע שיצלח מדי פעם בטיולים את העליות של ירושלים והצפון בקלות. שנים נוהגת בלנסר ומאוד אוהבת את הנהיגה בו (פרט לקושי שלו לסחוב בעליות). התקציב נמוך 30-40 אלף שקל. האם יש חיה כזאת? 

פורסם

אני חושב שתצטרכו לוותר על הדרישה לפתחו מיזוג מאחורה בתקציב שלכם. כאשר המזגן הכללי חזק, זה פחות עקרוני.

איזו שנת מודל מיצובישי שלכם?

אם זה הדגם "קלאסיק" 1.6, אפשר להתקדם ללנסר חדש יותר. אפשרויות נוספות קיה פורטה, יונדאי I35 או טויוטה קורולה (ישנה יותר בתקציב שלכם ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הייתי אומר אוקטביה בגלל הטורבו, המיזוג מאחור והמרווח, אבל אמינות של גיר DSG היא הימור. נראה לי ששווה לקחת אותו כי באמת שבשנתונים האלו היא רמה מעל. 

גם ייטי אופציה מעולה, פחות מרווח מהאוקטביה כמובן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

אוקטביה ב 40 אלף₪ זה לא רק הימור לגבי הגיר.

גם המנועים TSI עם הזמן מגבירים צריכת שמן עד לצורך באוברול למנוע.

לא יודע, מי שרגיל ל"מקרר יפני" שנוסע מטיפול לטיפול,  יכול להתבאס מאוקטביה בתקציב הזה.

נכון, כאשר הכל תקין, אוקטביה מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...