Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חברות שאפשר למצוא רכב להשכרה לכמה חודשים במחיר שפוי ?

גם כמה קנס משלמים בליסינג פרטי על הפרה של החוזה אחרי כמה חודשים (לא מצאתי התייחסות לזה באתרים שמציעים, אני מניח שזה יהיה מפורט בחוזה אם אלך על אופציה זו).

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא יהיו חברות כאלה.

כשעבדתי בחברת השכרה אם רצית לשכור רכב למעל חודש, היו צריכים סה"כ להתקשר אליך כל פעם אחרי 30 יום כדי לוודא כמה קמ יש ברכב (שלא חרגת מהמגבלה + לוודא שלא צריך טיפול), ואם היית מחזיר נניח באמצע החודש, אז לא היו מחייבים אותך חודש שלם, אלא היו מחשבים את העלות היומית ולפי זה מחייבים.

זה נקרא לשכור רכב לטווח ארוך. תתקשר לחברות ותשווה מחירים.

*קח בחשבון שיש גם את העניין של הביטוחים, הרי אם לקחת את הרכב לX חודשים ויש שריטות חדשות כיאה לנהגי ישראל, מן הסתם שיחייבו אותך עליהן, ואולי עדיף מראש לעשות ביטול השתתפות עצמית (יש מגוון פוסטים על כך בפורום). מה שמייקר את עלות ההשכרה.

אני מציין את זה כי אם נתנו לך בחברה אחת הצעת מחיר Y ובחברה אחרת Y-1000 לצורך העניין, אולי באחת מהן כבר כללו את הביטול השתתפות עצמית במחיר ובגלל זה ההבדל.

עוד משהו שיש לקחת בחשבון זה הגבלת ק"מ. מניסיון, יש הבדל במחיר אם אתה יודע מראש שלא תיסע יותר מק"מ מסוים בחודש. אז תעשה את החישוב הזה מראש שלא יהיו הפתעות.

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...