Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב לכולם 

הייתי מעוניין לשמוע מבעלי ניסיון עם הרכבים הנ"ל מבחינת החלטה על איזה רכב כדאי לרכוש,

האם העלות כביוכול הזולה של הרכב משתווה או עולה על רכב יותר יקר והאם הוא יותר אמין ?

האם ללכת על סיטרואן C4 פיקסו 2012 (לפי מה שקראתי כאן הרכבים האלו פחות אמינים אבל הבנתי שהחלקים די זולים ?) האם הטיפולים והתחזוקה שווה את המחיר הזול של הרכב ?

מול

הקפטיבה שנת 2010 קראתי בכמה מקומות שהטיפולים שלה יקרים ? מבחינת האמינות ?

uועוד רכב שאני אישית מאוד אוהב אבל...

סקודה יטי - ששם הסנתי שיש בעיות של גיר  DSG (האם אפשר לקחת את זה בחשבון עלות שיפוץ סביב ה 3000 ש"ח ) ?

אשמח לקרוא מבעלי נסיון 

עריכה אחרונה על ידי tulik
פורסם

לא גדול על ה-c4 פיקאסו מהדגם הזה. כרכב הוא מוצלח מאוד, אבל מבחינת אמינות - ה' ישמור. מנוע עם בעיות לא זולות, שלא באמת ניתנות לפיתרון לטווח ארוך, גיר רובוטי שהוא לא הכי נורא בעולם אבל בכל זאת מצריך תחזוקה, תוסיף לזה 9 שנים על הכביש ואת העובדה שאלו רכבים שלרוב התחילו בליסינג וקיבלו יחס, איך נגיד, לא הכי חם שיש, ותקבל קטסטרופה תחוזקתית.

את השאר אני פחות מכיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 5 דקות, pooh-bear כתב:

לא גדול על ה-c4 פיקאסו מהדגם הזה. כרכב הוא מוצלח מאוד, אבל מבחינת אמינות - ה' ישמור. מנוע עם בעיות לא זולות, שלא באמת ניתנות לפיתרון לטווח ארוך, גיר רובוטי שהוא לא הכי נורא בעולם אבל בכל זאת מצריך תחזוקה, תוסיף לזה 9 שנים על הכביש ואת העובדה שאלו רכבים שלרוב התחילו בליסינג וקיבלו יחס, איך נגיד, לא הכי חם שיש, ותקבל קטסטרופה תחוזקתית.

את השאר אני פחות מכיר.

תודה, אלו בדיוק הדברים שפחדתי כי הרכב מאד מפנק ומפתה אבל מה קורה לאחר שקונים אותו זאת תעלומה :) 

לגבי האחרים מחכה לשמוע מהמומחים כאן

פורסם

לי יצא פעם לדבר עם אחד מהאחראי מוסכים בחברת השכרה גדולה שאמר לי להתרחק מסיטרואן כפרטית. נכון שהמחיר זול והיא מאוד מפנקת אבל יהיה לך קשה למצוא אחת באמת שמורה. טיפולים יקרים כי המנוע בנוי בצורה שקשה להגיע למכלולים לכן הטיפולים יקרים והוא אישית שונא להתקרב לרכב הזה. אבל יש אנשים שדורשים אותו כליסינג ולכן קיים. שוב זו עדות שמיעה ולא ניסיון אישי. 

לגבי הDSG זה תלוי בשנתון ובדגם הספציפי ולפי הבנתי הצליחו לפתור את הבעיה בעזרת צלעות קירור נוספות. יש פה חבר'ה יותר מבינים דעתנו לך תשובה מעודכנת יותר. תסתכל בשגרת טיפולים אם יש ותראה אם עשו עדכון גרסה לגיר והוסיפו צלעות קירור

לגבי השברולט ... לא מכיר אבל זה שברולט.

• תוכן חדש...