Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

בצער רב ובכעס עצבני אני פותח את הת'רד הזה.

למה?

אז ככה:

הייתי כרגע בחנות חלפים בדרום תל אביב, לקנות את הדברים הקבועים לטיפול 10,000.

כשבקשתי K44 המוכר אמר לי "יש לי משהו חדש, הרבה יותר טוב, תסמוך עלי" והושיט לי בקבוק זהוב של חברה בשם DEW. למרות שהיססתי בהתחלה ואמרתי לו שכבר 40,000 ק"מ אני משתמש ב 44 ומבסוט, בטיפשותי הרבה התפתתי ולקחתי.

עצרתי לתדלק, ולפני התדלוק שפכתי את תוכן הפחית למיכל. תדלקתי מלא והגעתי הביתה לחפש באינטרנט מי זאת החברה הזאת.

עזבו אתכם שהחברה לא משהו (לפחות לפי האתר העלוב...) אבל בפירוש כתוב שם שהתוסף הוא למנוע (לא למערכת הדלק) ויש להוסיפו בכדי לקבל שימון טוב יותר ובלה בלה בלה....

אוף!!!!!!!! איזו טיפשות!

מה אני עושה עכשיו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום.

קודם כול תירגע ,אמנם אתה כועס ובצדק! אבל בכללי לא ניגרם שום נזק למנוע מלבד שתהיה לך תופעה

של עשן שחור שיפלט מהאגזוז עד שיגמר הדלק.

איין צורך לרוקן את המיכל ולזרוק את הדלק סע עד שיגמר וחסל הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

קודם כול תירגע ,אמנם אתה כועס ובצדק! אבל בכללי לא ניגרם שום נזק למנוע מלבד שתהיה לך תופעה

של עשן שחור שיפלט מהאגזוז עד שיגמר הדלק.

איין צורך לרוקן את המיכל ולזרוק את הדלק סע עד שיגמר וחסל הבעיה.

בברכה בני ל.

לדעתי יהיה עשן כחול ולא שחור, ולא יגרם שום נזק מלבד ללב שלך... מעצבים!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האם מדובר על GOLD 55 והאם כתוב עליו Fuel Injector Cleaner?

אם לא, אז באמת עבדו עליך. אם כן, אז זה בסדר גמור.

שים לב שהאתר שלהם לא תואם היטב את המוצרים שנמכרים בארץ. תוסף GOLD שרשום באתר הוא אכן תוסף לשמן, אולם התוסף לדלק שנמכר בארץ מגיע גם הוא בפחית זהובה והוא מסומן כתוסף לניקוי מזרקים (ואכן משמש כמקביל ל-44K).

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אם כבר בתוספי דלק עסקינן, שמתם לב שיש עוד תוסף דלק של חברת BG.

מכירים ?

tri-maxx2000_1799_16180408

לפי מה שהבנתי, הוא אמור להיות חזק יותר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שים לב שהאתר שלהם לא תואם היטב את המוצרים שנמכרים בארץ. תוסף GOLD שרשום באתר הוא אכן תוסף לשמן, אולם התוסף לדלק שנמכר בארץ מגיע גם הוא בפחית זהובה והוא מסומן כתוסף לניקוי מזרקים (ואכן משמש כמקביל ל-44K).

הוא הזכיר תוסף עלום שם בשם DEW ולא גולד!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לדעתי יהיה עשן כחול ולא שחור, ולא יגרם שום נזק מלבד ללב שלך... מעצבים!
לפי דעתי יהיה עשן לבן כי זה dew לייט :-D:roflmao:

מימונה שמח לכולם

תירבחו ותיסעד (יש לאמור זאת בצורה מהירה בסגנון דרום מרוקאית)

ירון מאיר

פורסם
הוא הזכיר תוסף עלום שם בשם DEW ולא גולד!
צביקה'לה, אנא. מעט קרדיט. :|

GOLD 55 זה שם דגם התוסף של DEW. יש להם יותר מאחד. :-P

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

פורסם

אז זהו... שהוא היה בפחית זהובה, קצת יותר גדולה מ K44... ברגע זה הפחית מונחת בפח הזבל של תחנת דלק מסובין...

לפי התמונה באתר הפחית מכילה חומר תוסף לשמן מנוע...

אתה בטוח שהמוצרים המופיעים באתר לא נמכרים כך בארץ? בתכל'ס לא הגיוני לי שהוא הביא לי תוסף לשמן כשביקשתי 44... כי עשה רושם שהמוכר כן מבין עניין (לא מבחינת איכות סחורה, אלא מה הסחורה).

ומי אלה ה DEW??? טורקים או מרוקאים (לפי האתר)

איתמר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה בטוח שהמוצרים המופיעים באתר לא נמכרים כך בארץ? בתכל'ס לא הגיוני לי שהוא הביא לי תוסף לשמן כשביקשתי 44... כי עשה רושם שהמוכר כן מבין עניין (לא מבחינת איכות סחורה, אלא מה הסחורה).
כן. בדקתי בעצמי שפגשתי לראשונה במוצר. התוסף להזרקה/ניקוי פיח שנמכר בארץ (GOLD 55, כפי שציינתי) פשוט לא מופיע באתר. בכלל האתר די מעפן. נקווה שישתפר מתישהו.

ומי אלה ה DEW??? טורקים או מרוקאים (לפי האתר)
טורקים.

אין לי עדיין נסיון אישי עם התוסף הזה, אבל המוסכניק שלי דיווח על תוצאות מעולות במגוון של רכבים לאורך תקופה ממושכת, כולל הרכב שלו, והמילה שלו שווה אצלי הרבה.

לחברה יש קו מוצרים מגוון, כולל שמני מנוע וממסרה, תוספים, חומרי סיכה וניקוי וכו'. המותג כרגע יחסית מתחיל בארץ, אבל יהיה מעניין לשמוע חוות דעת של חברי הפורום בהמשך. תעשיית הרכב הטורקית בתנופה אדירה בשנים האחרונות ובהחלט ייתכן שמדובר במשהו ששווה להכיר.

• תוכן חדש...