Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במצב הרכב, יש גם המון פרטיים שמשקרים או סוחרים שמתחזים לפרטיים במיוחד באזור נתניה. 

אם כבר מגרש, לא, ובשום פנים ואופן לא לרכוש ממגרש קטן!!! רק מטרייד אין של יבואן רשמי כמו אוטוסנטר, טרייד מוביל, לובינסקי טרייד, קראסו טרייד, סוזוקי טרייד (יש להם את כל סוגי הרכבים) 

וכשאתה הולך לשם אתה קובע לסוכן מה אתה רוצה, לא להיפך, ולא מוותר על בדיקה מטעמך במכון שאתה בוחר!!!.

ולא לרכוש רכב ללא תיעוד טיפולים מסודר כל שנה בלי קשר לק"מ. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

מחזק את איתמר ומוסיף שגם אצלנו בפורום יש אזור ליד שניה, כאשר היתרון שחלק מבעלי הרכבים מפרסמים סיכום שנתי, כך שניתן לקרוא מה עבר על הרכב ומה בוצע.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון אישי אני מעדיף לקנות מלובינסקי {אם אתה חי בשלום עם צרפתיות} בסך הכל הרכבים שמורים מקבלים תמונה די אמיתית על מצב הרכב ואם אתה משלב את זה עם בדיקה שלך במוסך שלך בד"כ יתקנו את מה שהוא ימצא, קניתי לאחרונה את הרכב השלישי מהם כמובן לא הכל חלק לא הכל מושלם אבל בסך הכללי אני מרוצה.

הם בד"כ נותנים אחריות לשנתיים או 20K + טיפול לפי הספר במהלך התקופה.

פורסם

שלום

אני מתלבט בין קניית רכב מליסינג במגרש (סוכנות כנראה ותיקה של יבואן מקביל, כנראה לא משהו חאפרי) לבין רכב פרטי.

האם שווה להוסיף 20-25 אש"ח בשביל זה?

אם אקח את הרכב לבדיקה במכון לוודא שזו לא גרוטאה, זה לא מספיק?

השאלה עקרונית, המקרה הספציפי הוא פריוס+. לרכב הפרטי יש כ-50000 ק"מ פחות (בממוצע, יש כמה אפשרויות)

אשמח לדעתכם המנומקת.

..........

אתה שאלת קודם, אז אעתיק לכאן אשכול שפתחתי.

פורסם

המלצה שלי- רק מפרטי, עם היסטוריית טיפולים, בדיקה מצד הקונה דווקא, והכי חשוב- שהמוכר מרגיש לך אמין .

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם

קניתי כמה רכבים בחיי מכמה מגרשים, ותודה לאל בינתיים אלה היו קניות טובות.
הדרך שלי להיות רגוע במגרש -  כבדהו וחשדהו.

קודם כל ללכת למגרש של חברת טרייד אין גדולה \ חברת ליסינג גדולה ולא מגרש קטן בנתניה, והכי חשוב - כל דבר שאומרים לך - לקחת בערבון מוגבל, לבדוק בשבע עיניים בעצמך, לוודא הההההכל.
מה זה הכל?? 
אחרי שראית רכב רלוונטי בעיניים שלך ובדקת את מה שאפשר לבדוק "בעין בלתי מזויינת", והרכב נראה לך - תתחיל לבדוק אותו לעומק.
לבדוק איפה טופל הרכב, ליצור קשר עם המוסך ולבקש היסטוריית טיפולים, לבדוק שלא היו דברים חריגים פרט לטיפולים, דו"ח סליקה של תביעות ביטוח, 
בדיקה מטעמך במקום שאתה בוחר, אם יש תקלות \ סימני שאלה אז לגשת למוסך לקבלת הצעת מחיר לתיקון  לפני הקנייה ולא אחרי.

כל דבר שאומרים לך ואין לך אסמכתה - כאילו לא היה. למשל בכל מגרש ליסינג יגידו לך על כל רכב שתצביע - שהוא היה של נהג יחיד. לרוב זה לא אמיתי, אין להם דרך לדעת באמת כמה אנשים נהגו ברכב בפועל, ורכבים של נהג יחיד בליסינג נדירים מאוד. אין מסמך ואין לך איך לוודא = הפרט הזה לא היה ולא נברא.

כמובן שאם אתה מרגיש שמחרטטים אותך יותר מדי - לעשות אחורה פנה.

פורסם
לפני 10 שעות, פיני חד כתב:

שלום

אני מתלבט בין קניית רכב מליסינג במגרש (סוכנות כנראה ותיקה של יבואן מקביל, כנראה לא משהו חאפרי) לבין רכב פרטי.

האם שווה להוסיף 20-25 אש"ח בשביל זה?

אם אקח את הרכב לבדיקה במכון לוודא שזו לא גרוטאה, זה לא מספיק?

השאלה עקרונית, המקרה הספציפי הוא פריוס+. לרכב הפרטי יש כ-50000 ק"מ פחות (בממוצע, יש כמה אפשרויות)

אשמח לדעתכם המנומקת.

..........

אתה שאלת קודם, אז אעתיק לכאן אשכול שפתחתי.

מה הכוונה להוסיף 20-25 ? אם זה אותו רכב אותו שנתון אין סיבה שתוסיף משהו בד"כ קצת פחות ממחיר מחירון כמובן תלוי אם את משלם מזומן מימון טרייד וכו', אבל הצגת פער שלא נשמע לי הגיוני

פורסם

לא יודע מחירון מדוייק אבל ההבדל בין ליסינג/פרטי והפרש הק"מ יכול להגיע ל-20 אש"ח.

בפועל 2016 עם 140000 ק"מ מליסינג עולה 80, עם 75000 פרטית עולה 99. זו בדיוק ההתלבטות.

תודה.

*יכול להגיע גם במחירון

פורסם

140,000 ק"מ לרכב ליסינג היברידי בן 5 זה לא הרבה  כל כך, אבל המחירים שנקבת - אם אני לא מפספס משהו - נראים לי מוגזמים. 
דוגמא מיד 2 (אין לי קשר למוכר) - פריוס 2018, יד 1 פרטית עם 21,300 ק"מ, מחיר נדרש 105,000 - רק 6,000 מעל זאת שציינת כ-2016 עם 75,000 ק"מ

https://www.yad2.co.il/item/yd39yv8a

ויש גם 2016 פרטית עם 68,000 ק"מ (אבל יד 2) שעליה מבקשים 86,000

https://www.yad2.co.il/item/0yexy9cy

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קודם כל תודה על תשומת הלב והזמן לבדוק.

אני צריך 7 מקומות - פריוס פלוס, המבחר מצומצם בהרבה והרכב מבוקש, לכן המחיר יקר משמעותית.

פורסם

אני לא יודע כמה את חושש מצרפתיות אבל אני רכשתי מלובינסקי לפני שנתיים c4 מודל 2016 אקסלוסיב המפואר ב73 עם 75K

במילים אחרות ליסינג לא מחייב שיהיה מעל 100K ב4 שנים אפשר לחפש ולמצוא דברים טובים.

פורסם

לפני 7 שעות, פיני חד כתב:

קודם כל תודה על תשומת הלב והזמן לבדוק.

אני צריך 7 מקומות - פריוס פלוס, המבחר מצומצם בהרבה והרכב מבוקש, לכן המחיר יקר משמעותית.

אכן פספסתי את ה+... סליחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אישית אני מעדיף תמיד לקנות מאנשים דרך הלוחות (צריך להיזהר מסוחרים) ולא דרך סוכנויות, מהניסיון האישי שלי בכל סוכנות שאליה הלכתי (לבד או כשליוויתי חברים) תמיד התגלה משהו שניסו להסתיר והייתה לי הרגשה תמידית שמנסים לסבן אותי.

• תוכן חדש...